Gammelmedia mister grepet. Biden-administrasjonen fører en så radikal politikk at mediene ikke klarer å rapportere det som skjer. Det blir også mer og mer repressivt og fortjener betegnelsen regime.

De som brente byene og plyndret gå fri, mens de som deltok i en lovlig demonstrasjon sitter inne på ubestemt tid, ofte i isolat.

De amerikanerne som tør å stå opp for frihet og rettferdighet får noe heltemodig ved seg. Det har ikke Biden-administrasjonen. De er en gjeng korrupte gangstere. Republikanerne står stort sett tafatte og ser på.

Et tegn på hvor korrupt regimet er: De sier cubanerne ikke skal komme, de vil bli avvist. 26 som kom i skrøpelige farkoster er allerede sendt tilbake. Det er hårreisende. De illegale som strømmer over grensen i sør, de er velkomne.

Her er det også et stikk til Republikanerne. De liker nemlig å trykke cubanerne til sitt bryst, men de vil ikke ta opp skjebnen til de politiske fangene i USA. Som Marjorie Green sier: Jeg er først og fremst opptatt av amerikanere.

Hun forteller at senteret for ulovlige innvandrere i California var skinnende rent og de innsatte hadde alt. Mens fangene i Washington der var det skittent og utrivelig.

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂