– I flere år holdt Demokratene på, de korrupte mediene fulgte opp natt og dag om barn i bur. Du kunne ikke slå på kveldsnyhetene uten å se og høre om barn i bur. Det de ikke fortalte deg var at Obama bygde disse burene, og i dag, under Joe Biden er disse burene større og fullere enn de var før, sier Cruz i videoen du kan se nedenfor.

Republikaneren Ted Cruz (51), senator fra Texas langer ut mot Biden-administrasjonen og Demokratene som hylte og skrek om hvor umenneskelig President Trump var som «satte migrantbarn i bur». Svaret på hvorfor Biden selv og visepresident Kamala Harris ikke reiser til grensen mot Mexico, gir han selv.:

– Fordi da kommer også fjernsynskameraene til å vise den humanitære katastrofen som bare vokser.

For de som ikke husker, eller som eventuelt jobber som journalister i de statssubsidierte mediene, kan det være nyttig å lese denne saken fra juni 2018 om igjen. Den handler om migrantbarn i bur. Obamas bur.

USA røres av barneskrik

Ted Cruz stilte selv i Republikanernes primærvalg, men måtte som alle andre kandidater se Trump vinne. I etterkant har han blitt en av Trumps nærmeste allierte. Det er derfor ikke tilfeldig at Republikanernes nasjonale komité onsdag lanserte en serie med videoer om migrantkrisen på USAs grense mot Mexico. Serien har fått navnet «Unchecked; 2 Million», og den første episoden kan du se her:

‘They are turning a blind eye’: Ted Cruz slams Democrats in new GOP series on the border crisis as Biden administration weighs ending Title 42 and prepares for massive migrant influx that could see crossings TRIPLE (Daily Mail)

RNC releases video series zeroing in on border crisis, calls Biden the ‘root cause’ (Fox News)

 

 

 

Kjøp bokpakke med «Hypermoral» og «Politisk kitsch» av Alexander Grau her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.