Trump retter flengende kritikk mot amerikansk presse som unnlater å dekke krisen på grensen til Mexico. Den hardeste dommen feller han over Biden som han sier er i ferd med å ødelegge landet med sine åpen grense-politikk.

Det var i et intervju på podkasten til Lisa Booth, kjent konservativ kommentator, at Trump refset mediene og Biden.

 “This is a press that we have to be very, very smart to get around, but they don’t cover bad things if it happens to be bad for Democrats. It’s pretty amazing. You take a look at some of the coverage and some of the travesty that’s taking place at the border, and the coverage is not commensurate.”

The former commander-in-chief remarked: “If you look at NBC, ABC, CBS, and of course CNN and MSNBC, and see—if you look at some of those networks—it’s just not covered. It’s covered so little. It’s amazing. And it’s a massive story because it’s going to destroy—it’s going to destroy our country.”

Biden har innlosjert enslige mindreårige i de samme «burene» som Obama brukte. Da Trump brukte dem anklaget mediene ham for umenneskelighet De illustrerte sakene med bilder tatt fra Obamas periode. -Barn i bur, kalte de det.

Nå har Biden lagt ned forbud mot at pressen får besøke anleggene og ansatte i grensepolitiet har forbud mot å snakke med pressen.

Den prisbelønte Getty-journalisten John Moore reagerer på utestengelsen og sier han aldri har vært ute for noe lignende fra føderale myndigheter.

Over the weekend, one longtime Getty photojournalist, John Moore, called on the Biden administration to allow media workers to observe U.S. Customs and Border Protection (CBP) agents operate as a massive surge of illegal immigrants arrives at the Southern Border.

“I respectfully ask US Customs and Border Protection to stop blocking media access to their border operations,” Moore wrote on Twitter Friday. “I have photographed CBP under Bush, Obama and Trump but now—zero access is granted to media. These long lens images [were] taken from the Mexican side.”

“There’s no modern precedent for a full physical ban on media access to CBP border operations,” Moore added in another Twitter comment. “To those who might say, cut them some slack—they are dealing with a situation, I’d say that showing the U.S. response to the current immigrant surge is exactly the media’s role.

 

Trump: America No Longer Has a ‘Free Press’

 

 

Kjøp Ruud Koopmans bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.