This March 20, 2021, photo provided by the Office of Rep. Henry Cuellar, D-Texas, shows detainees in a Customs and Border Protection (CBP) temporary overflow facility in Donna, Texas. President Joe Biden’s administration faces mounting criticism for refusing to allow outside observers into facilities where it is detaining thousands of immigrant children. (Photo courtesy of the Office of Rep. Henry Cuellar via AP)

Tucker Carlson er all over the place for tiden. Han har åpnet et nytt show som går tre dager i uken, Tucker Today, bak betalingsmur, og får likevel tid til å skrive artikler. Han sammenligner medienes og Demokratens respons da Trump sendte 5.000 soldater til grensen i sør, med dagens katastrofe som er villet.

Det ble ramaskrik da Trump sendte soldater til grensen. Kongressen hadde nektet ham penger å bygge Muren for.

«Deploying troops to our own border for no national security reason is one of the biggest scandals of his presidency,» declared Sen. Brian Schatz, D-Hawaii, with what looked like carefully simulated outrage. Rep. Filemon Vela Jr., D-Texas, then the top Democrat on the subcommittee in charge of border security, described Trump’s tiny troop deployment as a political ploy designed to «appease his [W]hite nationalist supporters.»

Disse meningene er blitt et hylekor det gjelder å delta i for å markere at man er på riktig side.

«It’s a craven misuse of the U.S. armed forces for an obvious political stunt,» said a former National Security Council staffer called Kelly Magsamen.

Hun er nå stabsjef for forsvarsminister Lloyd Austin.

Dette er de samme politikere som utplasserte 27.000 soldater rundt Kongressen før innsettelsen 20. januar og lot dem bli værende der. Den indre trussel døyver all kritikk.

Men hva med situasjonen i sør? Det kom inn 171.000 over grense bare i mars, og det er bare en brøkdel av det reelle tallet.

Sources familiar with internal Customs and Border Protection data have confirmed to Fox News that officers so far have encountered 171,000 illegal immigrants in the month of March alone. That’s a 418% increase from March of last year. But that does not represent the total of people who crossed over. Those are the ones who were caught, the ones that we know about. The real number is higher, much higher.

Biden-administrasjonen har lagt fullstendig lokk på all informasjon om situasjonen i sør.

Tucker observerer: Midt under en pandemi, som Biden-administrasjonen selv understreker på ingen måte er over, åpner Det hvite hus for en invasjon av illegale. Disse blir innlosjert på det offentliges regning, alt mens det er en halv million husløse amerikanere.

Pressetalskvinne Jan Psaki skrøt av at de rekvirerte den ene militærbasen etter den andre til å huse migranter.

JEN PSAKI, WHITE HOUSE PRESS SECRETARY, MARCH 25: Just in this past week, we’ve taken steps to bring a number of new facilities online. From Fort Bliss, where there are 5,000 beds; to Lackland Air Force Base, where there are 350 beds; San Diego Convention Center, 1,400 beds. These three sites alone provide, at peak capacity, an additional 6,750 beds.

På Fort Bliss har man satt opp telt som tar 1.000 personer, uten vinduer, men ingen får slippe inn og se hvordan forholdene er.

I stedet for å vokte grensen blir de militære satt til å sørge for illegale migranter.

So you break into our country and in return we give you free housing and medical care. What’s interesting is to note who’s not getting that treatment. Last night, more than 500,000 Americans spent the night in makeshift shelters or on the streets. They’re homeless, but the Biden administration isn’t even considering the use of the U.S. military to help them, despite the fact that many are veterans. Instead, the administration is boasting about all they’re doing for the people who have demonstrated pure contempt for our system, the system that some of us prefer and would like to preserve.

Tucker nekter å tie. Han stiller de opplagte spørsmål: Hvor mange terrorister kommer over grensen? Vi vet at to jemenitter som sto på terroristen er anholdt. Hvor mange slipper igjennom? Hvor mye fetanyl slipper gjennom og hvor mange overdosedødsfall vil det forårsake? Biden-administrasjonen bryr seg ikke. Det er den mest korrupte og hensynsløse i amerikansk historie.

Biden importerer stemmekveg og billig arbeidskraft.

For example, the Border Patrol announced Monday they’ve detained at least two people (so far) whose names were on the federal terror watch list. Both men came from Yemen, and just crossed from Mexico into California.

So it’s not just willing workers, it’s not just fruit pickers who are taking advantage of the total chaos that Joe Biden has unleashed along our border. Our mortal enemies are taking advantage of it, tpo. That raises the question: How many potential terrorists have crossed the border in the last three months and not been caught?How many gang members? How many rapists and murderers? Those are fair quetions. You can say that you’re not allowed to ask them, but of course you are. If you live in this country, you should be asking that question. It’s not racist to wonder how many pounds of fentanyl have crossed the border? How many more Americans will die from that drug?

Tucker Carlson: Biden administration lying to Americans, hiding key facts about the border crisis

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.