Tom Homan var ICE og han var ikke redd for å si fra. Det skaffet ham mange fiender. Foto: John Bazemore/AP/NTB

Tom Homan, tidligere leder av Immigration and Customs Enforcement (ICE), sier Biden fra dag én har gått inn for å knuse alle struktur og orden ved grensen i sør slik at ulovlige migranter kan velte inn. Situasjonen er allerede katastrofal og det er en villet utvikling.

Homan var gjest hos Mark Levin i Life, Liberty & Levin.

Host Mark Levin posited to Homan that the Biden administration’s strategy in dealing with the surge of migrants at the U.S.-Mexico border is «overwhelm the system, break the system, then blame the system and take control.»

«You’re correct,» Homan responded. «The Biden administration is still trying to blame President Trump for what’s going on the border right now. They’re ignoring the fact that — I don’t care if you love President Trump or hate him — you cannot deny the fact that he gave us the most secure border in my career, which is almost thirty-five years.

Homan arbeidet 35 år i grensepolitiet. Han er ikke i tvil om hvem som fikk til mest:

«I started in 1984 as a Border Patrol agent,» Homan added. «I spent my entire career on border enforcement, immigration enforcement, and President Trump got it right. He had unprecedented success on that border.»

Homan ser en helt annen politikk under Biden enn under Obama. Det er en helt sjokkerende forandring: Biden selger ut landet.

Homan recalled that during Barack Obama’s second term, when Biden was vice president and Mayorkas was deputy homeland security secretary, «we built detention facilities, thousands of them. We held people long enough to see a judge. We let ICE remove them and we took away the enticements.»

Now, however, «Joe Biden has sold out this country to the progressive left to win an election,» Homan claimed. «He’s a different person … Alejandro Mayorkas is a different person.»

Grensen står praktisk talt åpen og alle som kommer seg over kan søke asyl. Etter tre dager blir de sluppet ut og kan gjøre som de vil. Mange blir ikke en gang testet og det i et land hvor Demokratene har vært hysteriske på kontroll med smitte.

As a result, Homan concluded, migrants detained at the border are being released «as soon as they can, within three days. ICE has been decapitated. They lost 90% of their authority. They’re not executing judges’ orders, and we keep throwing out more enticements.

Homan nøler ikke med å si at Biden ødelegger USA med viten og vilje.

«This isn’t incompetence. This is by design. This is an open borders agenda that we all knew was coming.»

Som Trump sa: En nasjon uten grenser er ingen nasjon.

 

 

Kjøp boken til Kjell Skartveit her!


Kjøp Ruud Koopmans bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.