Document stoler på folks kritiske sans. Derfor er vi ikke redd for å lytte på alternative stemmer. Som vi sier i denne podcasten: En balansert tilnærming vil si å anse noe for sannsynlig og noe for mindre sannsynlig. Man går for det som virker ha en overvekt, men er åpen for justering. Man endrer oppfatning ettersom bevisene kommer inn.

Men dagens regime gjør ikke det. De bannlyser fakta som strider mot deres egne dogmer. Disse dogmene gjelder etter hvert mer og mer av samfunnslivet, eller kanskje vi heller skulle kalle dem aksiomer: Noe er sant og det som strider mot sannheten er per definisjon usant.

Det er slik man bygger et totalitært samfunn. At dette regimet har synkronisert med Kina burde få alle alarmklokker til å ringe. Ett tegn på det var at Google tok ned Dagsorden som hadde som tittel og tema: USA og Kina vokser sammen og det blir umulig å avgjøre hvor den ene slutter og den andre begynner.