Etter å ha arbeidet hardt og lenge med et vellykket prosjekt, har jeg nå fått muligheten til å ta ut et raust utbytte fra selskapet jeg er medeier i. 

Jeg bruker det meste til å betale ned boliggjeld. I tillegg skal jeg kjøpe meg noe fysisk sølv og gull, som en ekstra forsikring i disse usikre tider. Det aller hyggeligste jeg bruker utbyttet på er å overføre økonomisk støtte til Document; 50.000,- er i dag sendt fra meg til deres bankkonto. 

De siste to årene har jeg tatt et dypdykk inn i hva som skjer i vår ofte bizarre tid. Document, Resett, Rights, Steigan, Youtube, Bitchute etc har blitt mine viktigste informasjonskanaler.

Document, med Hans, Geir, Øyvind, Kent, Rebecca og Hanne med flere har bydd på mye viktig informasjon og – ikke minst – håp. I tillegg har jeg hentet mye imponerende god innsikt fra andre skribenter og i kommentarfeltene. Jeg føler meg ikke alene om å se, med åpne øyne, hva som nå utspiller seg i Norge og i verden.

Vi lever i dramatiske og historiske tider. I en tid hvor mange norske stortingspolitikere har globalisme som ledestjerne, og ikke nasjonalstatene og innbyggernes trygghet. 

Vi er nå fratatt våre elementære grunnlovfestede rettigheter til frihet. Vi har levd med ett års nedstengning og er ’still counting’. Vi ser rekordhøy gjeld og uhemmet pengetrykking i landene rundt oss. Vår nabo og Vestens første Femikrati, Sverige, er på konkursens rand, og kriminaliteten eksploderer.  Norske medier er tause om dette. Det passer ikke inn i narrativet de selger. Document informerer oss om hva som skjer.

Middelklassen i USA og mange andre land ruineres og ranes, mange mister både sine bedrifter og sine hjem. Oligarkene, bankene og Big Tech-tsarene har nær doblet formuene sine det siste året. Kina opplever en enorm økonomisk vekst etter at Covid 19 spredde seg – fra dem – og ut i verden. På Filipinene blir folk uten korrekt maske i gatene skutt.

Hasteutviklede nye mRNA vaksiner, ikke godkjente av FDA,  pumpes ut i et skrekkslagent folks kropper. Ikke i min. Gates vil nå dempe solstrålene ved å sprøyte kalkpartikler i atmosfæren. Etter å blitt PC- og vaksinetrillionær, og senest den største eier av landbrukseiendom i USA mens hans laboratorier forsker på genmanipulerte vekster og syntetisk kjøtt. Klima-emergency-lockdowns skal bli det neste. New world order, The Great Reset og Kina med sitt Social credit score-system rasler med sine iskalde sabler i bakgrunnen.  

Verden ”står ikke til lenger til påske”.  Stadig flere land opplever at deres ledere beveger seg i totalitær retning. Noen hevder at 3. verdenskrig utspiller seg i disse dager, med helt nye typer våpen og ofre. Jeg er i alle fall overbevist om at folk flest ikke forstår alvoret i hva som egentlig utspiller seg her og nå. ”Det går nok snart over. Snart er vi tilbake til normalen. ” 

Nei. Da har dere ikke fulgt med på utsagnene til mange av verdens mektigste ledere. De siteres ikke på NRK eller i VG. Deres unisone budskap er at Covid-nedstengningene er en unik anledning for å innføre en ny verdensorden. Hvis du ikke forstår hva jeg henviser til her, finner masse lettfattelig informasjon om dette på Google og Youtube: ”Build back better compilation” og ”The great reset”. Ranet er ikke over. De vil at du skal betale betydelig mer i skatter og avgifter fremover. Politikerne og deres overordnede skal bli rikere og få enda mer makt over folks liv. 

Jeg inviterer deg som leser til å reflektere over et uttrykk Geir Furuset i Document nevnte på en TV-sending nylig: Når folk frykter sin regjering har vi tyranni. Når regjeringen frykter folket har vi frihet (Thomas Jefferson). Hvor føler du at vi står i dag?

Jeg stoler overhodet ikke på mainstream media lenger. Til stort mer enn test av brødristere og usikre værmeldinger. Jeg har med egne øyne sett dem for mange ganger presentere regelrette løgner og propaganda.  Og forlede det norske folket. Troverdigheten til MSM faller da også som en stein. 

Såkalte ”alternative medier”, ofte drevet av dyktige ildsjeler og modige individualister blir stadig mer populære. Flere og flere forstår at det er her man finner sanne nyheter og informasjon av høy kvalitet. 

Jeg ønsker derfor sterkt å støtte Document i arbeidet deres videre, og for å bidra til å gjøre dem til en enda mer solid informasjonsplattform for nordmenn/skandinavere i tiden fremover. 

I tillegg til dagens pengestøtte, skal jeg også innlemme Document i mitt testamente. Jeg håper og regner med å ha flere tiår foran meg. Men skulle noe uforutsett skje med meg, vil det glede meg stort å vite at i tillegg til utvalgte familiemedlemmer og venner, vil Document, deres ansatte, bidragsytere og lesere få glede av mine hardt opparbeidede midler.

Forhåpentligvis kan Norge og verden bevege seg i en bedre retning fremover. Så lys og sannhet kan overvinne mørke, maktsyke og grådighet. Her vil Document og alle deres engasjerte bidragsytere kunne spille en viktig rolle. 

Dersom du som leser disser ord føler en resonans ved dette jeg her skriver, oppfordrer jeg deg til også å støtte Document, på den måten du kan og vil. 

Ingen lever av luft alene. Bortsett fra kanskje politikere da.

Beste hilsen,  

En voksen norsk mann, som dessverre ikke kan signere med navnet mitt her nå, da det i dagens sosiale klima kan skade bedriften jeg er medeier i og arbeider i. Document kjenner min identitet. 

PS: Bra side om hvordan man kan fordele verdier i et testamente: https://detgodetestament.no/

 

Av: Takknemlig nordmann


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.