Documents tall for januar gjorde et solid hopp: 707.065 unike brukere, er all time high. Det samme er antall visninger på nesten 5 millioner. Det er nærliggende å se det i sammenheng med at staben vokste med to personer før jul: Julie Dahle og Geir Furuseth, noe som utløste større aktivitet, flere og bedre artikler.

Slik responderer leserne på og det er gledelig at vi ser så raske resultater. Vi er ved å bli et team som er stort nok til at ikke alle må henge i stroppen sent og tidlig, hele tiden.

Veksten har gått fort de siste år, det er ikke lenge siden vi rundet 500.000. Det kan bare bety én ting: At stadig flere setter pris på Document.

Vi merker en større aksept i den større offentligheten og gode, dyktige mennesker tar kontakt og ønsker å bidra. Det er det største kompliment vi kan få.

Våre januartall fra Google Analytics:

Det kom også som en gledelig overraskelse at vi ble utnevnt til Gaselle-bedrift for 2019. Noen av kravene er sterk vekst, regnskapslevering innen fristene og at man går med overskudd. Document har hatt som prinsipp aldri å bruke en krone uten å ha tjent den først.

Vi vil gjerne dele denne informasjonen med leserne for å gjøre det klart at større aktivitet betyr større utgifter. Vi er helt avhengig av at folk støtter oss økonomisk. Det er flere måter å gjøre det på: Via faste oppdrag over bank, SMS, Vipps, Paypal eller med kort.

2020 er året da Document skal bli en mediebedrift. Vi har planene klare.  Plattformen vi jobber på fungerer, men vi trenger en flink IT-mann/kvinne til å komme videre. Ta kontakt hvis du forstår Documents plassering i medielandskapet og deler vårt verdisyn. Å operere på nett betyr i dag å være mange steder på en gang og du må holde øyne og ører åpne for ting som endrer seg fort.

Kontakt oss på epost: redaksjonen@document.no     merk: it-tekniker.

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=”280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=”282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.