Kjære lesere

Det går heldigvis raskt mot slutten av korona-året 2020. Som tidligere år har vi arbeidet med å utvide staben av skribenter og støttespillere. Vår jobb som en motvekt i mediebildet blir viktigere for hvert år som går.

Vi føler oss nært knyttet til leserne våre. Det er mange av dere som kontakter oss direkte. Denne kontakten har økt ytterligere gjennom vårt nye medium Document-TV. Det har tatt tid og ressurser å få vårt eget mini-TV-studio på beina, men vi synes at det er verdt det. De glade og takknemlige tilbakemeldingene fra seerne gjør at vi fortsetter med TV. Det er så motiverende når vi får oppmuntrende meldinger sammen med Vipps-bidrag.

Documents inntekter baserer seg på donasjoner, reklame og boksalg. Det har vært et fantastisk år for vårt heleide Document Forlag. Vi har opparbeidet en stor og interessert leserkrets som støtter oss med bokkjøp hver gang vi utgir en ny bok.

Vår e-post for tips er hver dag stappfull av tips og historier. Hvis du har skrevet til oss og ikke fått svar, så skyldes det ene og alene at døgnet er for kort og at vi er for få til å håndtere mengdene av epost som kommer inn.

Voksesmertene er blitt en daglig utfordring. Vi har i alle år hatt et stramt budsjett som vi tøyer til det ytterste. I 2019 ble vi kåret til Gaselle-bedrift av Dagens Næringsliv. Og det ble vi jammen for 2020 også! Det betyr at vi fremdeles er en av Norges raskest voksende bedrifter.

Den støtten som du gir oss, blir godt ivaretatt. Vi prioriterer hardt og snur på hver krone. Vårt mål er å gi landet vårt en bedre fremtid. Idealismen og dugnadsånden lever i beste velgående i Document.

Men vi hadde ikke vært der vi er nå uten din støtte.

Vi i redaksjonen vil gjerne få si tusen takk for at du er med oss.

Med glad hilsen fra:

Hans Rustad, Hanne Tolg, Christian Skaug, Øyvind Thuestad, Geir Furuseth, Julie Dahle, Rebecca Mistereggen, Tore Kristiansen, Halvor Fosli og Kent Andersen.

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.