Takket være leserne har Document sett en stor vekst i 2018. Vi får stadig flere skribenter og hjelpere. Mye gjøres fremdeles på dugnad og redaksjonen jobber stort sett hele døgnet.

1128 av leserne deltok i vår leserundersøkelse tidligere i høst. Her fikk vi inn mange nyttige tips og kommentarer fra aktive lesere hvorav over 85% er innom nettsiden vår daglig. Som vanlig får vi mange artige kommentarer fra våre oppegående lesere og også svært mange motiverende kommentarer som vi naturligvis gleder oss over.

På spørsmål om hva slags stoff dere foretrekker, sier 90% egenproduserte nyheter, 81% kommentarer og 72% gjestekommentarer.

Vi har også fått en grei oversikt over hvilke temaer som dere ønsker dekket:

For å oppfylle ønsket om flere egenproduserte nyheter vil forsøke å ansette flere journalister i 2019. Når Øyvind Thuestad er tilstede ved rettssaker i Oslo tingrett, så er han nesten alltid den eneste journalisten i salen. Våre statsstøttede norske aviser vil ikke vite hva som foregår i rettssalene lenger. Det nye Norge er ikke av interesse når det dreier seg om de negative sidene for samfunnet. Utviklingen er mildt sagt sjokkerende og de fleste sakene er åpne for publikum for de som har tid og anledning til å se med egne øyne hvor feilslått integreringen er.

Litt under halvparten av de som deltok i leserundersøkelsen sa at de støttet oss økonomisk. Det betyr at vi har et stykke igjen for å mønstre regelmessige lesere til å delta. Målet for 2019 er å doble antallet bidragsytere. Greier vi det, så vil vi ha råd til fire nye fulltidsjournalister. Da kan vi virkelig gjøre oss synlige i offentligheten.

I bakgrunnen bygger vi en effektiv administrasjon med så lave kostnader som overhodet mulig. Hver krone du gir oss blir brukt på den beste måten til glede for deg og andre lesere. Nordmenn er nøysomme av natur og det gjelder også oss kronisk norske i redaksjonen og støtteapparatet rundt Document.

Vi vil derfor oppfordre alle våre lesere:

Start 2019 med å støtte Document

Et fast månedlig beløp gjør at vi kan planlegge utvidelser og vekst. Og hvis du foretrekker impulsive enkeltbeløp, så overraskes vi gjerne : )

[simpay id=»280380″]

Eller overfør til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt vipps-nummer er 13629

For å støtte oss via Paypal gå til vår Støtt Oss-side.