Document har sin årlige sommerfest idag og det gjør at vi blir opptatt med hverandre og i mindre grad tjenesten. Slik er det bare. Bær over med oss. Å møtes er en viktig del av arbeidet.

Under sammenkomsten gjør vi mer enn å spise og drikke, vi snakker også om fremtiden og det er ting på gang som vi vil gå ut med når tiden er inne.

La meg samtidig få takke alle leserne for støtte, åndelig og økonomisk. Jeg kikket på alle som har kjøpt aksjer og det er rørende å se hvor mange som ønsker å bidra. Document har langsomt bygget opp noe som står på egne ben.

Vi ser av kommentarene at vi er på bølgelengde med leserne, de vet hva vi står for. Denne tilliten er vår viktigste kapital.

Det er også den som gjør at vi kan trekke veksler på deres økonomiske bidrag. Nå henvender jeg meg ikke først og fremst til de som gir, men til de som ikke gir, selv om de i teorien sier at de gjerne ville. Det er makelighet som gjør at det ikke er blitt til noe. De lesere vil vi gjerne at våkner opp for uten deres støtte stagnerer vi, oppgavene blir for mange og vi slites mellom å ville, men ikke kunne. Alle vet at det er definisjonen på stress. Stress er faktisk en faktor man skal ta alvorlig. Det kan ta knekken på selv den sterkeste. Da hjelper det ikke om motivasjonen er aldri så høy.

Vi er ikke der ennå. Men vi sier fra. For dette er faktisk noe gratispassasjerene kan forhindre.

Vi har sommerfest, men vi holder et øye på Persiabukta og har en viss beredskap.

 

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.