Det har oppstått en underlig situasjon: Mediene følger med på Bidens usikkerhet og glemsomhet uten å ville rapportere om den. Men kamera fanger det opp og det tvitres og kommenteres av alle som lurer på om Biden allerede er «lost». Lørdag gikk det helt i tull for ham og han stopper opp og sier selv: -What am I doing here? Hva er det jeg holder på med?

 

Man lurer på hva de 50 tidligere e-sjefene tenker som tre uker før valget forfattet et brev til mediene om at historien om Hunters laptop trolig var et resultat av russisk desinformasjon. De visste de løy, men de var villig til å legge sin prestisje i vektskålen for å få Biden inn i Det hvite hus. Man må gå ut fra at de visste alt om hans kognitive forfall. Så hva var deres plan? Å få en marionett i Det hvite hus som de kunne forelegge eksekutivordre til undertegning? Det sies at Biden selv ikke har undertegnet alle, med Dr. Jill, hans kone.

Hva tenkte de Bidens tilstand ville gjøre med tilliten til det politiske systemet? Har de kynisk spekulert i at Biden ville dumme seg ut så mange ganger at alle ville være enig i at han ble skiftet ut? Men når det skjer før to måneder er gått, er det ikke rimelig å anta at dette var avtalt spill, med en gammel mann og velgerne?

 

Kjøp Ruud Koopmans bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂