Justisminister Merrick Garland har varslet at han har utnevnt statsadvokaten i Maryland til å være spesialetterforsker for Bidens offentlige dokumenter som han har oppbevart ulovlig. Det ble tidligere på dagen varslet at man har funnet en ny samling dokumenter i garasjen til huset i Wilmington, Delaware.

Funnet ble gjort 18. desember og igjen er det tidsfaktoren som vekker oppmerksomhet. Hvorfor la man ikke kortene på bordet da den første avsløringen kom?

Robert Hur, Trump’s pick to be the U.S. attorney for Maryland, was appointed as special counsel to continue the investigation.

«I will ensure that Mr. Hur receives all the resources he needs to conduct his work,» Garland said.

Statsadvokaten i Chicago fikk jobben med å granske papirene, men han skal ut i sivilt yrke i 2023 og måtte si fra seg oppdraget.

Offentligheten har begynt å stille kritiske spørsmål: Hvorfor fortalte ikke Det hvite hus om dokumentene i garasjene samtidig som de bekreftet at det var funnet dokumenter på Penn Biden Center? De visste om det andre funnet.

Offentligheten har ikke fått vite hvor mange dokumenter som er funnet eller innhold. Men ifølge medier skal det handle om etterretning som gjelder Ukraina, Iran og Storbritannia.

Officials have not provided details about how many records were found or what information the documents contain.

Media reports stated that the classified records in the first batch of documents included intelligence memos and materials related to Iran and Ukraine.

 

 

https://justthenews.com/government/white-house/white-house-confirms-classified-documents-found-bidens-delaware-home

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.