Da CBS News 6. januar spurte Det hvite hus om det stemte at det var funnet hemmeligstemplede dokumenter i Biden Penn Center, fikk de et bekreftende svar. Det hvite hus lovte full åpenhet om dokumentene, men tidde om at det allerede var funnet flere hemmelige papirer i Bidens hus i Wilmington.

“CBS News was the first news organization to learn of the matter, contacting the White House on Jan. 6 to ask about the Penn Biden Center documents,” the report continued. “White House officials confirmed the scoop, but since the investigation was ongoing, they decided not to offer any additional details — including the critical information that a second batch of documents had been discovered at Biden’s home.”

Dermed er Det hvite hus tatt i å lyve og mistanken om at Biden skjuler mer, blir stimulert.

Det hvite hus og justisdepartementet var enig om å holde oppdagelsen skjult. Men ble tvunget til å svare da CBS kontaktet dem.

“Early on, Biden’s attorneys and Justice Department investigators both thought they had a shared understanding about keeping the matter quiet,” the Post admitted, noting the Biden administration’s attempt to conceal revelations of the second trove of stashed documents.

“Tidlig trodde begge Bidens advokater og etterforskere av justisdepartementet at de hadde en felles forståelse for å holde saken stille,” innrømmet Posten, og la merke til Biden-administrasjonens forsøk på å skjule avsløringene av den andre bunken av oppbevarte dokumenter.

 

https://www.breitbart.com/politics/2023/01/19/report-white-house-doj-agreed-hide-classified-document-scandal/

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.