Det er funnet enda flere hemmelige dokumenter i Bidens hjem i Wilmington, Delaware, og saken blir mer og mer pinlig for presidenten som sendte FBI-agenter til forgjengeren på jakt etter dokumenter.

The revelation came as the White House defended its public statements, which had not fully disclosed the extent of the documents that remained in Mr. Biden’s possession.

Ingressen i The New York Times sier mye. Denne regimetro avisen får frem at den nye avsløringen kommer før Det hvite hus har klart å gjøre rede for dokumentene som tidligere er rapportert.

They also defended their decision not to be fully forthcoming about the matter. The White House has been criticized over its public disclosures, including why it did not reveal the discoveries much earlier, and why, when it acknowledged on Monday that some classified files had been found at Mr. Biden’s office on Nov. 2, it had not indicated that more had been found at his house the next month.

Fortellingen om dokumentene går ut på at da Bidens advokater fant de første dokumentene i Biden Penn Center 2. november i fjor, varslet de Nasjonalarkivet. Disse håndterte saken frem til 10. november, da justisdepartementet grep inn og sa de hadde startet en granskning. Siden har det eskalert.

For the next eight days, the timeline said, Mr. Biden’s personal lawyers worked with the agency until Nov. 10, when the Justice Department informed them that it had launched an inquiry into what happened.

Det høres ut som om justisdepartementet anser saken for å være alvorlig. Når det nå blir funnet enda flere dokumenter, vokser saken og dermed alvorlighetsgraden. Medier som tidligere forsvarte Biden, er nå i ferd med å vende seg mot ham.

 

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.