Bidens dokumentskandale vokser. Nå er det funnet ni esker med dokumenter i kontorene til Bidens advokat Patrick Moore i Boston. Det fremgår av et brev Riksarkivet skrev til senatorene Ron Johnson og Chuck Grassley. Dokumentene ble flyttet fra Biden Penn Center før Riksarkivet kom inn i bildet. Bidens advokater vil ha hatt rikelig med tid til å fjerne sensitivt materiale.

Til å begynne med het det at man fant «items». Nå heter det at det er snakk om esker.

According to a Fox News exclusive report, Nine boxes of documents were taken from President Biden’s attorney Patrick Moore’s Boston office but have not been reviewed, the National Archives disclosed in a response letter to Sens. Ron Johnson (R-WI) and Chuck Grassley (R-IA).

Observatører vil hefte seg ved fremgangsmåten: Det er Bidens advokater som fungerer som ryddehjelp. De kan fjerne det de måtte ønske. De kontakter så Riksarkivet og sier ting er klar til henting. samtidig forteller de at ytterligere esker er flyttet til Boston. Det er Bidens folk som bestemmer hva som er hvor. Det ville aldri blitt godtatt hvis det var Trumps dokumenter. Da hadde FBI kommet på besøk.

“When NARA [National Archives and Records Administration] contacted President Biden’s personal counsel on November 3, 2022, to arrange to pick up boxes from the Penn Biden Center in Washington, D.C., they informed NARA that Mr. Moore had moved other boxes from the Penn Biden Center to Mr. Moore’s law firm in Boston,” the letter states.

https://hannity.com/media-room/more-docs-nine-boxes-of-documents-were-taken-from-biden-attorney-havent-been-reviewed/?utm_source=socialflow

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.