Spesialetterforsker Jack Smith ventet ikke til over sommeren, men tok ut tiltale umiddelbart for oppbevaring av dokumenter. Trump sier han har fått beskjed om å stille i en føderal rett i Miami tirsdag. Som Trump påpeker: Det er første gang i historien at en tidligere president er tiltalt. I tillegg har han to riksrettssaker bak seg, en tiltale i New York og en etterforskning i Georgia. Mens FBI stritter imot å utlevere dokumenter som viser Bidens korrupsjon.

Trump la ut en melding på sin egen sosiale tjeneste Truth Social der han redgjør for tiltalen:

Page 1: The corrupt Biden Administration has informed my attorneys that I have been Indicted, seemingly over the Boxes Hoax, even though Joe Biden has 1850 Boxes at the University of Delaware, additional Boxes in Chinatown, D.C., with even more Boxes at the University of Pennsylvania, and documents strewn all over his garage floor where he parks his Corvette, and which is “secured” by only a garage door that is paper thin, and open much of the time.

Side 1: Den korrupte Biden-administrasjonen har informert mine advokater om at jeg har blitt tiltalt, tilsynelatende for Boxes Hoax, selv om Joe Biden har 1850 bokser ved University of Delaware, flere bokser i Chinatown, D.C., med enda flere bokser ved universitetet of Pennsylvania, og dokumenter strødd over hele garasjegulvet hans der han parkerer Corvetten sin, og som er «sikret» av bare en garasjeport som er papirtynt og åpen mye av tiden.

Boxes Hoax er raidet mot Mar-a-Lago i august i fjor. Trump hadde med seg papirer fra sin presidenttid til Mar-a-Lago og dette var det amerikanske Riksarkivet klar over. De hadde vært på besøk på forsommeren og inspisert. Dokumentene lå i et eget rom i kjelleren. Inspisientene ba om at det ble satt på en ekstra lås.

Stor var derfor overraskelsen da det dukket opp tyve FBI-folk i august som kastet ut alle ansatte og ransaket hele eiendommen i ni timer. De tok med seg rubbel og bit. Gjennomgikk Melanias garderobe, tok med seg Trumps to pass, personlige memorabilia. Omtrent som innbruddstyver. De tømte dokumenter på gulvet og tok bilder som de ga til pressen. De viste en slik oppførsel at mistanken ble vakt om at de kunne ha plantet dokumenter.

Senere på høsten kom rapportene om at Biden hadde oppbevart dokumenter både på Biden Center ved Penn State University, ved et lager i Chinatown og huset i Delaware der de blant annet lå i garasjen. Hvis Trump skal tiltales, hvorfor ikke Biden?

Page 2: I have been summoned to appear at the Federal Courthouse in Miami on Tuesday, at 3 PM. I never thought it possible that such a thing could happen to a former President of the United States, who received far more votes than any sitting President in the History of our Country, and is currently leading, by far, all Candidates, both Democrat and Republican, in Polls of the 2024 Presidential Election. I AM AN INNOCENT MAN!

Side 2: Jeg har blitt innkalt til å møte ved Federal Courthouse i Miami på tirsdag, klokken 15.00. Jeg trodde aldri det var mulig at noe slikt kunne skje med en tidligere president i USA, som fikk langt flere stemmer enn noen sittende president i historien til vårt land, og som for tiden leder langt, alle kandidater, både demokrater og Republikaner, i meningsmålingene fra presidentvalget i 2024. JEG ER EN USKYLDIG MANN!

Trumps fiender har kjørt ham gjennom to riksrettssaker og tiltalt ham etter at han gikk av. De gjør ting med ham og mot ham som ingen sittende eller avgått president er blitt utsatt for.

Etter tiltalen fra statsadvokaten i New York, Melvin Bragg, steg han på popularitetsmålingene. Velgerne oppfatter at det er dem systemet fører krig mot.

Når Jack Smith velger å gå til krig så tidlig, før valgkampen har kommet ordentlig i gang, kan det slå tilbake.

“Page 3: This is indeed a DARK DAY for the United States of America,” Trump concluded. “We are a Country in serious and rapid Decline, but together we will Make America Great Again!”

«Side 3: Dette er virkelig en MØRK DAG for USA,» konkluderte Trump. «Vi er et land i alvorlig og rask forfall, men sammen vil vi gjøre Amerika flott igjen!»

 

https://www.breitbart.com/politics/2023/06/08/donald-trump-i-have-been-indicted-i-am-an-innocent-man-doj/

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.