NBC melder at det er funnet en ny samling klassifiserte dokumenter på et sted som tilhører Biden. Oppdagelsen er pinlig for Biden, som har gått hardt ut mot Trump for det samme. Biden eier mange hus. Nå krever kritikerne at FBI raider hans hjem på samme måte som de gjorde med Trump.

Revelations of a second batch further undercut the White House’s furious condemnation of former President Donald Trump over his alleged mishandling of classified materials. The FBI raided his Mar-a-Lago estate on Aug. 8, 2022, seeking classified materials he may have removed from the White House. Trump had previously complied with a subpoena and voluntarily handed over some classified materials before the raid.

Det at det dukket opp en ny samling dokumenter, kan tyde på at det ligger mer andre steder. Uansett er det pinlig for presidenten. Nå begynner også regimemedier å røre på seg og stille ubehagelige spørsmål på pressekonferanser i Det hvite hus. Karine Jean-Pierre får problemer med å svare.

Justisminister Garland oppnevnte en spesialetterforsker, Jack Smith, som skal granske Trumps papirer. Nå krever Republikanerne det samme for Biden.

Biden møter nå seg selv i døra. Han kalte Trump “totalt uansvarlig”. Hva med ham selv?

Republicans have pounced on the revelations, with Texas GOP Rep. Troy Nehls demanding Garland appoint a special counsel. House Oversight Committee Chairman Rep. James Comer, R-Ky., meanwhile, shared the NBC article with the quoted phrase “Totally Irresponsible,” referencing Biden’s condemnation of Trump after the discovery of documents at his estate.

 

https://justthenews.com/politics-policy/biden-aides-discovered-more-classified-documents-second-location-report

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.