Charlie Kraiger, en ekspert på cyber­sikkerhet i Det hvite hus som grave­journalisten James O’Keefe har klart å lure med på en Tinder-date, sier fremfor skjult kamera at Joe Biden definitivt er blitt tregere, men at den amerikanske presidenten ennå ikke er et klinisk kasus.

Listen over personer med toppverv som avslører brennbare saker i O’Keefes nærvær, er etterhvert blitt svært lang – både fra tiden i Project Veritas og senere i hans eget prosjekt O’Keefe Media Group.

Kraiger sladrer til O’Keefe både om Biden og visepresident Kamala Harris, og sier han tror at «de» må kvitte seg med en av dem, uten at det er klart hvordan noe så uhørt skulle skje.

O’Keefe lurer på hvordan en ekspert på cyber­­sikkerhet kan fortelle fortrolige ting om rikets øverste representanter som han jobber for, og hvorfor han ikke sjekker bedre hvem han skal på date med.

Som vanlig trekker objektet for O’Keefes undersøkelser seg unna idet han forstår hva som foregår, og sin vane tro fotfølger journalisten vedkommende etterpå.

Hovedstrømsmedier siterer aldri James O’Keefe, og denne gangen er ikke noe unntak. Men han gjengis av medier utenfor palassmurene, denne gang for eksempel av GB News.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.