FBI har pågrepet Steve Bannon som vil bli fremstilt for en dommer senere på dagen. Bannon er tiltalt for ikke å ha etterkommet en stevning fra 6. januar-komiteen. Ingen har vært stilt for retten for forakt for Kongressen siden 1983.

Trumps Amerika opplever dette som politisk forfølgelse. Bannon er en av USAs mest innflytelsesrike operatører gjennom sitt warroom.org-nettverk.

Det woke-mediene fremstiller som en seier for Biden-regimet, kan like gjerne være det motsatte: Vi har påført Biden og Demokratene et stort nederlag, sier Bannon og viser til nye meningsmålinger der spansk-amerikanere og svarte svinger mot Trump.

Her snakker Bannon til sitt warroom og publikum før han meldte seg for FBI.

Steve Bannon: Is this us? I just want to say tell everybody it’s livestreamed on GETTR right now, everybody is watching in The War Room. We’re here today. I don’t want anybody to take their eye off the ball of what we do everyday. We have Hispanics coming on our side. African-Americans coming on our side. We’re taking down the Biden regime.

Every day we need to focus, you got Raheem Kassam, you got Dr. Peter Navarro, Captain Bannon. You’re going to have Boris, Epstein, the whole show. We got polling out, economic data out, everything. I want you guys to stay focused and stay on message.

Bannons filosofi synes å være at en domfellelse bare vil vise hvor svakt Biden-regimet føler seg.

Det har i økende grad forvandlet justisdepartementet og rettsvesenet til politiske våpen,

6. november ble leiligheten til leder av Project Veritas, James O’Keefe, raidet av ti FBI-agenter som la ham i jern. Kort etter hadde New York Times storyen. Hva mer er: De kunne også publisere deler av dokumentene som ble beslaglagt. Men ikke bare var dette et brudd på diskresjon, det var enda alvorligere, for New York Times ligger i rettssak med Project Veritas.

Flere liberale medier har nå fordømt aksjonen, som Politico og ACLU.

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.