John Brennan og Bob Mueller kan le hele veien til banken. Ingen har rørt dem hittil.

«Justice is dead in America». Det er den mest dramatiske uttalelse jeg har hørt hittil om situasjonen i USA, og den falt under et intervju med Michael Flynns advokat Sidney Powell. Hun synes det går den gale veien. I stedet for at Obamas folk blir stilt til ansvar, er det de som er på offensiven.

De to unge menneskene – idealister – gjennomgikk «situasjonen» med Powell, og hun innrømmet at den er deprimerende.

Justisminister Willliam Barr og spesialetterforsker John Durham har ikke gjort det alle tilhengere av lov og rett trodde de skulle: holde de ansvarlige ansvarlig; stille dem for retten.

Det er kun FBI-advokat Kevin Clinesmith som er blitt tiltalt og har tilstått å ha forfalsket dokumenter. Alle var sikre på at han hadde inngått en avtale om å fortelle alt, i bytte for mildere straff. Men ingenting har skjedd.

Nyhetene kommer drypp-drypp: Daværende CIA-sjef John Brennan skal ha opprettet en egen gruppe som gikk etter Trump-kampanjen. Med eget budsjett og det hele. Det er ingen ringere enn tidligere nestleder for kontraetterretning i FBI, Peter Strzok, som forteller dette i sin nye bok «Compromised». Da spesialetterforsker Bob Mueller ble utnevnt, spurte han Strzok hva han trodde om Trump og Russland. Strzok svarte at han ikke trodde Mueller og hans team ville finne noe. Det stemte. Men i stedet for å kaste inn håndkleet, holdt Mueller på til mai 2019. Det var en etterforskning mot bedre vitende. Hensikten var ikke å finne ut noe, men å skape usikkerhet og dekke over alle lekkasjene til pressen.

Alle trodde Barr skulle rydde opp. Men det skjer ikke noe. En av dem som er mest skuffet, er leder av Judicial Watch, Tom Fitton.

Han og Lou Dobbs har snakket utallige ganger om at nå må det skje noe snart. De store fiskene må bli tatt. Men ingenting skjer. De begynner å miste håpet.

Ingen tror at etterforskningen til Durham vil fortsette hvis Biden skulle vinne.

Faktum er at Demokratene er blitt frekkere. Arrestasjonen av Steve Bannon og krigsveteranen Brian Kolfage for underslag av innsamlede midler til We Build the Wall var et slikt politisk fremstøt.

Republikanere og Trump-tilhengere har ventet i tre år på at Obama-folkene skulle bli tatt, og så er det Trumps sjefstrateg fra 2016, bare to måneder før neste valg! Det er en maktdemonstrasjon av de sjeldne.

Nå er det kommet frem at 15 politifolk kjørte hele veien fra New York til Florida for å arrestere Kolfage, som fikk amputert begge bena og en arm under innsatsen i Irak. Han sitter i rullestol, men politiet fra New York hadde ikke gjort noen forberedelser til å arrestere en handikappet.

Kolfage skrev:

I’ve taken direct hits from mortars fighting for my country overseas, now I’m taking mortars from a politically corrupted and weaponized judicial system who has made it their #1 goal to target all Trump associates. With reckless regard for the constitution they have set out on a mission to destroy people’s lives by intimidation through a weaponized mainstream media platform that regurgitates and tries defendants in the court of public opinion before facts are even known. This is not the type of freedom I raised my right hand to defend, this is totalitarianism to take political prisoners.

They are coming after us for one reason, we embarrassed them, we proved that Americans wanted border security. ‘We the people’ then built the wall and cut off major human smuggling routes. We showed Americans that we can accomplish the “impossible” with a little good old fashioned hard work. Everything we accomplished went against the tainted beliefs of these socialists from NY who are after us. They want the permanent political class to stay in power. And in order to achieve that they need globalism and open borders to keep the power on their side.

When the facts come out over the next few months they are going to have to drop this case; it’s that’s simple, this case is 100% TAINTED by political motivations. That’s why they timed it to the eve of the Republican National Convention, just as Steve Bannon was beginning to advise the Trump Campaign again.

Men Demokratene er så frekke og hensynsløse at de tar Republikanerne på sengen. Republikanerne har ikke lært, selv ikke når Antifa og BLM angriper dem etter talen på plenen utenfor Det hvite hus. Siviliserte mennesker har ikke det som skal til for å ta igjen med voldsmenn. Det har vært tydelig opp gjennom historien.

Kun Trump har guts til å møte dem ansikt til ansikt.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.