Det er vanskelig å forstå hvor Det hvite hus befinner seg mentalt. De har igjen ansatt en freak i en fremskutt posisjon som stedfortredende talsperson. Normale mennesker ser at Taylor Cherry er spesiell og ikke har noe å gjøre på et podium som skal representere USAs president.

Men det later ikke til at Det hvite hus tar inn signalene. Karine Jean Pierre er allerede blitt en vits som talskvinne. Hun er den verste i historien for en president som er den verste i historien.

Men nå er det valgkamp. Da forsøker man ikke å skape bølger. Det hvite hus går likevel bort og ansetter en freak. Er det fordi de tror det er mye å hente på å fri til lhbtq-segmentet? Har de ikke forstått at de mister mange fler?

På toppen av det hele er Cherry anti-israelsk og har etterlatt seg en strøm av meldinger på sosiale medier. Disse slettet han i helgen. 2.500 meldingere forsvant, men det finnes selvsagt kopier.

Det sier mye om Biden-regimet at mannen som kritiserte Samantha Power i 2014 nå blir ansatt som talsperson.

I august 2014, da en ny krig mellom Israel og Hamas raste i Gaza, svarte Cherry på et innlegg fra USAs daværende FN-ambassadør Samantha Power, der hun uttrykte sin medfølelse med hjelpearbeidere som ble drept i et israelsk luftangrep: «Likevel fortsetter USA å la israelske styrker fylle opp sine arsenaler med amerikansk ammunisjon og våpen …»

Noen dager tidligere understreket Cherry sin støtte til den palestinske saken. «Jubler i barene for å få slutt på okkupasjonen av Palestina – ingen skam og f*** blikkene dine #ISupportGaza #FreePalestine.»

Grupper som bekjemper antisemittisme har rykket ut og kritisert Biden. De lurer på hva som foregår. Dette er reven i hønsegården.

StopAntisemitism sa at Tyler Cherry, som tidligere denne måneden ble forfremmet til assisterende kommunikasjonsdirektør i Det hvite hus, har oppfordret til eliminering av Israel og fremmet anti-israelske synspunkter på sosiale medier i årevis, i tillegg til politifiendtlige kommentarer.

«Vi håper dette er den raskeste ansettelsen og avskjedigelsen i president Bidens administrasjon til dags dato», sier Liora Rez, grunnlegger av Stop Antisemitism, til Fox News Digital. «At Biden-administrasjonen enten A, ikke har undersøkt saken skikkelig, eller B, har undersøkt og deretter godkjent en utnevnt person i den indre sirkelen på denne måten … er bare forferdelig.»

Cherry er ikke ny i Biden-administrasjonen. Han har jobbet tre år for Deb Haaland i innenriksdepartementet.

Han har ikke bare vært mot Israel, men også politiet og innvandringspolitiet, ICE som han ville ha oppløst. Dette er hva Demokratene forfektet i 2020 – defund the police – og de ansetter en med samme syn i 2024.

«Jeg ber for #Baltimore, men ber enda mer for at det skal bli slutt på en kapitalistisk politistat som er motivert av eksplisitte og implisitte rasistiske fordommer», skrev Cherry i 2015, midt under opptøyene som oppsto etter at den svarte mannen Freddie Gray døde i politiets varetekt i Baltimore.

I 2018 tok Cherry til orde for å avskaffe Immigration and Customs Enforcement (ICE).

Men Tylor Cherry er ikke den første freak i administrasjonen. Sam Brinton jobbet i energidepartementet. Han var åpent kjønnsflytende, men også henfallen til tyveri. Han stjal bagasje fra rullebånd på flyplasser og poserte med tyvgods offentlig. En afrikanske designer gjenkjente sine klær og gikk til sak.

Sam Brinton ble omsider sparket.

 

Nå har Det hvite hus gjort det igjen og velgerne må lure på om landets fremste institusjon er blitt forvandlet til et freakshow.

 

https://www.foxnews.com/politics/antisemitism-group-calls-biden-fire-official-who-posted-deleted-anti-israel-tweets-just-horrifying

 

https://www.breitbart.com/politics/2024/06/24/controversial-white-house-official-tyler-cherry-hates-israel-old-tweets/

 

https://www.breitbart.com/politics/2023/04/14/openly-genderfluid-ex-biden-official-sam-brinton-spared-jail-time-in-las-vegas-luggage-theft/

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.