Rashida Tlaib er palestiner og medlem av Representantenes hus. Hun er Palestina-aktivist. Lørdag holdt hun et innlegg på en konferanse støttet av PFLP, som står på USAs terrorliste. Nå kommer krav om at hun må kastes ut av Kongressen. Under konferansen ble grusomhetene begått 7. oktober stemplet som sionistiske løgner.

Tlaib er en spydspiss for amerikanske muslimer som er fed up med Bidens Israel-politikk. Hun oppfordrer åpent til ikke å stemme på ham.

Representanten Rashida Tlaib kritiserte president Joe Biden og noen av sine kongresskolleger i en tale til People’s Conference for Palestine i Detroit sentrum, og oppfordret dem til å gjøre mer for å stoppe det hun kaller «folkemordet» i Gaza.

National Review skriver at PFLP deltok i 7. oktober og kidnappet et ti måneder gammelt spebarn. Hvilket muligheter har en terrorgruppe til å holde et lite barn i live?

Blant talerne på arrangementet i Michigan var Wisam Rafeedie, en aktivist tilknyttet Folkefronten for frigjøring av Palestina (PFLP), en marxist-leninistisk terrorgruppe som er aktiv i Gaza og har sitt hovedkvarter i den syriske hovedstaden Damaskus. Det amerikanske utenriksdepartementet, i likhet med Japan, Canada og EU, har stemplet PFLP som en terrororganisasjon.

Hovedtaleren på People’s Conference for Palestine var Sana’ Daqqah, kona til PFLP-terroristen Walid Daqqah. I april døde Daqqah av kreft i et israelsk fengsel, der han satt fengslet for å ha ledet PFLP-operasjonen som kidnappet, torturerte og myrdet den israelske soldaten Moshe Tamam i 1984.

I november sa Israels forsvarsstyrker at Hamas, som sto bak den brutale invasjonen av Israel den 7. oktober, sannsynligvis overleverte et ti måneder gammelt israelsk spedbarn og familien hans til en egen palestinsk terrorgruppe i Gaza. Sikkerhetsanalytikeren Michael Horowitz sa til Telegraph at gruppen antas å være PFLP.

Under campusprotestene har det kommet frem at det er ansatt lærere på amerikanske universiteter som støtter Hamas og «motstandskampen».

Under konferansen ble det benektet at det forekom massive menneskrettsbrudd under 7. oktober: Historiene om voldtekter og drap på spebarn var bare sionistiske løgner, spredt av sionistisk-kontrollerte medier.

Publikum klappet.

 

https://www.breitbart.com/politics/2024/05/27/rashida-tlaib-speaks-at-anti-israel-conference-linked-to-terror-group-pflp/

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.