Mehdi Hasan kom fra Al Jazeera til ultraliberale MSNBC. Der fikk han sitt eget politiske show. Men søndag varslet han at showet er lagt ned. Han så derfor ingen grunn til å fortsette og har sagt opp. Søndagens show var hans siste. Hasans skjebne er en målestokk på et oppgjør som foregår innad på venstresiden.

Anti-Trump-fronten forente og alt Trump var mot, var de for, som palestinernes sak. Det var derfor ikke noe problem å gå fra propalestinske Al Jazeera til MSNBC. Heller et fortrinn.

7. oktober forandret alt. Ikke bare selve grusomhetene, men det Hamas sa og oppslutningen de fikk, også på amerikanske campus. Amerikanske liberale jøder så noe de aldri trodde de skulle se i Amerika: Tilhengere av utslettelse i deres eget land. Mange av mediene og de store selskapene har jøder i bestemmende posisjoner. De tenker selvsagt ikke bli sittende passive og se på at landet overtas av folk som vil utrydde dem.

Det føles annerledes å høre på en type som Mads Gilbert rose Hamas-krigerne for deres mandighet og mot hvis de befinner deg på den andre siden av deres kniver, økser, rep, seksualovergrep og våpen. Du trenger ingen utredning eller overtalelse. Du forstår umiddelbart.

Mehdi Hasan har trodd han hadde fri bane til å promotere palestinernes sak versus Israel. Han har ikke forstått at landskapet har endret seg.

Han har åpent støttet BDS, Boycott, Disinvestment and Sanctions, bevegelsen som vil behandle Israel som Sør-Afrika under apartheid. Det er bakgrunnen for at organisasjoner som Amnesty kaller Israel for en apartheidstat. Man håper å sette i gang en tilsvarende prosess. Når prester som Trond Bakkevig og Norsk Folkehjelps Liv Tørres stiller seg bak, vet de nøyaktig hva de gjør.

Men jøder akter ikke gå frivillig til skafottet denne gang. Heller ikke de rike. De forstår at rikdom ikke gir noen beskyttelse mot disse kreftene.

Hasan hadde tillatt seg mye:

Hasan, who previously worked for Qatari propaganda network Al Jazeera, has compared non-Muslims to “animals” and homosexuals to “pedophiles.” Hasan has also repeatedly defended notorious anti-Semites like Reps. Rashida Tlaib (D-MI) and Ilhan Omar (D-MN).

Israeli advisor Mark Regev slammed Hasan during an interview earlier this month for promoting “disinformation” on his show, claiming that Israel had turned down a deal to have hostages freed.

Hasan, som tidligere jobbet for det Qatarske propagandanettverket Al Jazeera, har sammenlignet ikke-muslimer med «dyr» og homofile med «pedofile». Hasan har også gjentatte ganger forsvart beryktede antisemitter som representantene Rashida Tlaib (D-MI) og Ilhan Omar (D-MN).
Den israelske rådgiveren Mark Regev kritiserte Hasan under et intervju tidligere denne måneden for å ha fremmet «desinformasjon» på showet hans, og hevdet at Israel hadde avvist en avtale om å få gisler frigitt.

Norske medier kunne også tatt Regevs kritikk til seg:

Regev also blasted Hasan for not informing his audience that the Gaza Health Ministry is controlled by the Hamas terrorist group and that the information it releases is largely considered to be propaganda.

“You have to say the ‘Hamas-controlled Gaza Health Ministry,” Regev said, prompting Hasan to lash out: “I don’t have to say what you ask me to say.”

Regev beskyldte også Hasan for ikke å ha informert publikum om at Gazas helsedepartement er kontrollert av Hamas-terrorgruppen og at informasjonen den frigir i stor grad anses som propaganda.
«Du må si det ‘Hamas-kontrollerte helsedepartementet i Gaza,» sa Regev, og fikk Hasan til å slå ut: «Jeg trenger ikke å si det du ber meg si.»

Det skal bli spennende å se hvilke følger splittelsen får å si for Demokratenes nominasjoner og valgresultatet.

Biden opplever et internt opprør, selv blant ansatte i Det hvite hus som er for Gaza.

 

https://www.dailywire.com/news/far-left-anti-semite-mehdi-hasan-out-at-msnbc

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.