Fra venstre Alexandra Ocasio-Cortez, Rashida Tlaib og i front Ilhan Omar som argumenterer for en oppløsning av grensepolitiet ICE på Capitol Hill 6. februar. Venstresiden ønsker åpne grenser. Foto: Jonathan Ernst/Reuters/Scanpix

Medlem av Representantenes hus for Minnesota, Ihan Omar, har på kort tid oppnådd å bli beryktet. Det er allerede krav om at hun må trekke seg.

Selv hennes Demokratiske kollegaer tok avstand fra henne da hun tvitret at Kongressen er lojal mot Israel pga pengene fra lobbyorganisasjoner som AIPAC. Men det fikk alarmen til å gå hos flere Demokrater. Chelsea Clinton sa det var en antisemittisk «trope». Nancy Pelosi refset henne og Omar ble nødt for å be om unnskyldning.

Men heller ikke den var uten forbehold.

Og hun fortsetter å rote seg inn i krangler. Da Trump tirsdag ba henne trekke seg fra utenrikskomiteen, skjøt hun tilbake at han «sprer hat».

Hun har ikke styr på sitt temperament.

 

Mediene graver stadig frem nye sitat fra henne. Ett fra 2012 er svært ødeleggende:

“Israel has hypnotized the world, may Allah awaken the people and help them see the evil doings of Israel,” she wrote in one 2012 tweet. Omar first defended the tweet, but later apologized.

Hun blir forsvart av Linda Sarsour, som er militant islamist.

Det er nå to muslimske tildekkende kvinner i Kongressen med høy sigarføring. De markerer seg hele tiden og oppmerksomheten er ikke udelt positiv. Dette er muslimske kvinners debut i amerikansk politikk på riksplan. Hva tenker amerikanerne?

Den andre representane er Rashida Tlaib hun er palestinsk. Tlaib er medlem av en facebookgruppe hvor det spres mye rart om jøder.

Tlaib is a member of the Facebook group “Palestinian American Congress,” where members often demonize Jews. The group’s founder, Palestinian activist Maher Abdel-qader, was a key fundraiser for Tlaib and organized campaign events for her around the country.

In January 2018, Abdel-qader shared an anti-Semitic video that claimed Jews aren’t actually Jewish, and invented their historical claim to Israel and secretly control the media.

The video, which described Jews as “satanic,” also questioned whether 6 million Jews actually died in the Holocaust.

“Research the truth about the Holocaust, and you’ll definitely start to question what you thought you knew,” the video’s narrator says.

Abdel-qader shared the video both on his personal Facebook page and within the group that now includes Tlaib.

Hvis dette hadde vært på høyresiden hadde det vært helt ødeleggende.

Men nettopp det gjør liberale urolige: David Duke var ute og roste Ilhan Omar, og Tlaib har skrevet for avisen til Nation of Islam, som er rasistisk og antisemittisk, helt uten filter. Hva er egentlig forskjellen på høyre og venstre? Fellesnevneren er et rabiat jødehat.

In March 2018, Tlaib presented Abdel-qader with a medal showing her appreciation for his help with the campaign, according to Voices of New York, a project of the City University of New York (CUNY). She posted multiple pictures of herself with Abdel-qader on Facebook during the campaign and emphasized how important his support was to her.

Disse kvinnene er så militante at selv de progressive Demokratene har et problem.

Omar lærer ikke. I stedet for å utspørre Elliot Abrams driver hun ren sjikane.

De fraterniserer med åpenlyse konspirasjonstilhengere og antisemitter og når de blir «oppdaget» benekter de å ha sagt det de vitterlig har sagt, eller hevder de ikke kjenner vedkommende.

Abdel-qader wasn’t the only anti-Israel activist with ties to Tlaib during her campaign. Women’s March co-chair Linda Sarsour was an early Tlaib supporter and also attended her swearing-in ceremony in Washington, D.C., earlier this month.

Sarsour and other Women’s March leaders have come under scrutiny for their support of Nation of Islam leader Louis Farrakhan, a notorious anti-Semite who has praised Hitler and described Jews as “satanic.” (RELATED: Maxine Waters Attended Nation of Islam Convention Where Farrakhan Defended Suicide Bombers)

Antisemittismen ser ut til å bli Demokratenes problem. Det var nok derfor folk som Pelosi og Chelsea Clinton rykket ut. Hvis Demkratene ikke får vasket vekk disse flekkene kan det koste dem ved valget neste år.

Tlaib previously came under fire after posing for a picture with Palestinian activist Abbas Hamideh, a supporter of Hezbollah who believes Israel shouldn’t exist, at her swearing-in ceremony.

The left-leaning Anti-Defamation League demanded an explanation from Tlaib, who told the Detroit Free Press on Friday that she didn’t know who Hamideh is.

 

 

 

https://dailycaller.com/2019/02/13/ilhan-omar-manu-raju-snaps/

 

https://dailycaller.com/2019/01/28/rashida-tlaib-anti-semitism-ties/