Biden var på rundtur i Pennsylvania fredag som både er vippestat og hans hjemstat. Likevel ble han møtt med buing: Go home! Du er en taper! ropte folk. Selv trodde Biden det var lurt å skryte av Bidenomics samtidig som store selskaper som Google, Amazon og Citigroup varslet massive oppsigelser. Biden mente at folk ikke har forstått hvor fantastisk Bidenomics er. Når det synker inn, vil de bli positive.

«If you notice, they’re feeling much better about how the economy is doing,» Biden said in response to a reporter’s question. «What we haven’t done is letting them know exactly who got it changed. … Everybody’s doing better and they believe it. They know it. And it’s just beginning to sink in.»

«Hvis du legger merke til det, føler folk at økonomien går mye bedre,» sa Biden som svar på en reporters spørsmål. «Det vi ikke har gjort er å la dem få vite nøyaktig hvem som fikk det endret … Alle har det bedre og de tror det. De vet det. Og det begynner bare å synke inn.»
Det er ikke lett å forstå hva slags rådgivere Biden har som lar han si noe som er som slag i ansiktet på folk. Han virker helt å ha mistet kontakt med virkeligheten. Bildene av ham med den stive, sjokkende gangen bekrefter at han både mentalt og fysisk er redusert.

 

Trump har spådd at Biden ikke varer til konventet i august. Det kan se ut om han kan få rett. Obama har vært på besøk og spist middag i Det hvite hus, og han skal ha gitt Biden beskjed om at det går den veien høna sparker.

Den som har overtatt valgkampen for Biden, er kona Jill. Men hun snakker som det er hun som fatter avgjørelsene, og det faller ikke i god jord. Det bekrefter mistanken om at Biden ikke lenger er den som styrer landet.

 

Kjøp billetter til lesermøte med Mikael Jalving!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.