Guvernøren i Georgia, Brian Kemp, beordret fredag signatursjekk på alle poststemmer i delstaten. Det er basert på nye vitnemål og videoopptak som viser kofferter fulle av stemmesedler telt opp uten tilsyn.

I serien av avsløringer om «uregelmessigheter» ved det amerikanske presidentvalget var turen kommet til Georgia torsdag. I høringen ble det lagt frem videoopptak av stemmesedler oppbevart i kofferter som ble prosessert i skjul.

Georgia Gov. Brian Kemp noted that the video showing suitcase-like containers of ballots being wheeled out from under tables in Fulton County on Election Night—after poll watchers allegedly departed the location—is of concern and needs an explanation from election officials. (Epoch Times)

Videoen av disse «koffertstemmene» har gått viralt, verden rundt, bare ikke i Norge.

Her en tweet fra Laura Ingraham:

Hele videoen på vel en halvtime er hentet fra Sky News Australia, men et kortere utdrag vil bli vist i Dagsorden senere i kveld.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.