Det er funnet video av 240 Antifa som tømmer ryggsekker fulle av stemmesedler i postkassene som var utplassert i Georgia. Såkalt ballot harvesting eller stemmesanking er ikke lov i Georgia. Ubevoktede valgurner utenfor valglokalet ble betalt av Mark Zuckerbergs stiftelse og utplassert i Demokratiske områder. Det var radioverten John Fredericks som avslørte dette i Steve Bannons warroom.org fredag morgen.

According to John Fredericks state officials now have video of 240 leftist operatives he called “ballot traffickers” dumping tens of thousands of ballots into drop boxes in the middle of the night in locations across Georgia.

The leftist operatives were identified making numerous drops in the middle of the night. They were filmed emptying their backpacks of ballots into the drop boxes in the middle of the night. Ballot harvesting is not legal in Georgia.

 

BREAKING: THEY GOT CAUGHT! Investigators Have Video of 240 Leftist Operatives in Georgia Dumping Thousands of Ballots from Backpacks into Drop Boxes in Middle of the Night!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂