The Gateway Pundit har fått utlevert overvåkingsvideoer av senteret i Detroit hvor stemmetellingen foregikk natten til 4. november. Leveransene av vaglsedler sluttet kl. 22.30, men kl. 03.30 dukket det opp en varevogn med 50 esker. Tidligere delstatssenator Patrick Colbert sier at en slik levering enten skal ha med seg representanter for begge partier, eller så skal eskene være forseglet, slik at man kan sjekke at de ikke er klusset med.

Ingen av reglene ble fulgt. – Man ga fullstendig blaffen i valgsikkerhet, sier Colbert.

Tellingen foregikk i det såkalte TCF-senteret. Det var her Republikanske valgobservatører fysisk ble kastet ut. Valgpersonell sperret fysisk av vinduene for at ingen skulle kunne se inn i lokalet der opptellingen foregikk. Det er stikk i strid med reglene, som sier at representanter for begge partier har rett til å være til stede og i en avstand som gjør det mulig å se hva som foregår.

** At 3:23 AM The Gateway Pundit has exclusive video of a white van registered to the city of Detroit entering the gate into the TCF Center.
** At 3:25 AM we discovered video from a second camera showing three individuals unloading over 50 boxes of ballots in a hallway inside the TCF Building and just outside the counting room.
** The ballots were then wheeled away on carts into the ballot counting room.
** The van is then seen on video leaving the center about 25 minutes later.
** Then we saw the van returning an hour later, entering the TCF Center again and unloading more boxes of ballots.
** The white van was escorted by a black sports car for both ballot deliveries.
** The white van was allowed through an electronic gate to enter the TCF complex.

Kassebilen kom tilbake enda en gang, også da fylt med esker. Samme natt «svingte» Michigan fra 100.000 stemmers ledelse for Trump til en tilsvarende ledelse for Biden.

Tre valgobservatører har forklart at de så at det ble levert stemmesedler natt til 4. november, på et tidspunkt da ett skift sluttet og et annet begynte. Det nye skiftet ante ikke hvor stemmene kom fra.

Hverken mediene eller myndighetene i Michigan har vist noen som helst interesse for avsløringen.

 

Exclusive: The TCF Center Election Fraud – Newly Discovered Video Shows Late Night Deliveries of Tens of Thousands of Illegal Ballots 8 Hours After Deadline

 

 

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Kjøp boken fra Document Forlag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂