Sakset/Fra hofta

Fungerende Director of National Intelligence, Jospeh Maguire, i høringen foran etterretningskomiteen i Representantenes hus torsdag 26. september. Foto: Leah Millis/Reuters/Scanpix

Brevet fra varsleren til Director of National Intelligence om Trumps telefonsamtale med Ukrainas president ble offentliggjort torsdag, samtidig som DNI-sjefen satt i en åpen høring i Kongressen.

Amerikanske medier koker over, men Republikanerne er blitt mer erfarne. De lar seg ikke ryste så lett, det har kommet for mange stormvarsler fra Demokratene og anti-Trump-mediene til at de tar ting for god fisk.

Rep. Chris Stewart, R-Utah, a member of the House Intelligence Committee, told Fox News late Wednesday that he had viewed the declassified complaint, and said it didn’t contain any new damning information.

Stewart told «The Ingraham Angle» late Wednesday that he was initially «anxious» before he viewed the complaint, but now is «much more confident than I was this morning that this is going nowhere.»

«There are just no surprises there,» he said.

Det hele koker ned til politikk: Demokratene og anti-Trump-mediene bruker alt de har for å ramme Trump. Riksrettssaken viser hvor desperate de er. Men når det gjelder Ukraina, er det to andre motiv: 1) Russia collusion-historien har sin opprinnelse i Ukraina. 2) Biden, far og sønn, drev forretninger i Ukraina. Hunter Biden satt i styret for gasselskapet Burisma Holdning og tjente 150.000 kroner i måneden. Det er videre et faktum at Biden truet Ukraina til å sparke riksdvokaten som etterforsket Burisma. Biden truet med å holde tilbake 1 milliard dollar. Dette er on the record.

Trump ønsker selvsagt at mest mulig skal komme frem om dette. Det vil ramme Demokratene, som i tre år har forsøkt å ødelegge ham med falske historier. Hvorfor skulle han ikke ta igjen når han kan?

Det er dét historien om telefonsamtalen og varslerbrevet handler om.

Varsleren gjør et nummer av at Trump signaliserte til Ukraina at deres håndtering av Russia collusion og Bidens ville influere på hans linje overfor Ukraina. Selvfølgelig ville det dét. Trump bruker de midler han har. Det er slik politikk er.

Men Demokratene later som om Obama var hevet over den slags spill. Det er selvsagt løgn. Men anti-Trump-mediene vasket alt han sa og gjorde i Persil, så det ble skinnende hvitt.

Det er et annet ord for korrupsjon. Mediene tok en «Blenda vasker hvitere» overfor Obama. Og Obama skrøt av at han aldri hadde hatt en stor skandale i løpet av sine to perioder. I virkeligheten er han en av de mest korrupte politikere i nyere historie.

Obama brukte FBI, CIA, NSA, justis- og utenriksdepartementet til å spinne et nett som skulle ta kverken på Trump.

Men slik gikk det ikke. Han overlevde.

Nå gjelder det å hindre at han blir gjenvalgt.

Demokratene må ha dårlig selvtillit når de setter i gang riksrettssak. Den kommer til å slå tilbake på dem selv.

De håper å lage så mye oppstyr med Ukraina at det påvirker opinionen, slik de gjorde før mellomvalget i november i fjor.

Men i mellomtiden vet Republikanerne mye mer om hva som har foregått, i samspill med dyktige journalister i Wall Street Journal, pjmedia.com, Breitbart.com, thefederalist.com, washingtonexaminer.com, dailycaller.com, theepochtimes.com, dailywire.com, judicialwatch.com, som vet å brukte offentlighetsloven.

De fremskaffer informasjonen på tross av justis, FBIs og utenriksdepartementets motstand.

Fremdeles er det slik at de setter seg på bakbena.

Trump har ikke klart å drain the swamp. Det er altfor mange som lekker for å skade presidenten.

Men sannheten har det med å punktere dem til slutt. Visejustisminister Rod Rosenstein foreslo å bære avlyttingsutstyr for å kunne erklære presidenten utilregnelig. Det er nå bekreftet. Trump får folk til å gå fra sans og samling.

Ukraina-historien ligner på Russia collusion. Den handler nå om hvem som fant på hva, og hvordan de brukte statens organer mot en politisk kandidat.

Snart får vi vite navnet på varsleren. Det vil sette ham/henne i kontekst. Det er tydelig at varsleren ikke opererer i et vakuum.

 

 

Forhåndsbestill boken her til spesialpris!

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort:

Eller du kan velge et enkeltbeløp:

kr

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.