Kommentar

Man kan undre seg på om venstresiden i USA ser at deres sjanser for å slå Trump i 2020 er synkende. Derfor eskalerer de retorikken og formulerer spørsmål som tvinger mottakeren til handling. Hvis Trump kommuniserer med neonazis og har planer om å utrydde latinos, bør han ikke da stoppes før det er for sent?

Begge deler ble sagt på amerikansk kabel-TV onsdag: To gjester på MSNBC sa at Trump kommuniserte med nazister med sine budskap, og en tidligere medarbeider av Jeb Bush sa at han planla eksterminasjon – utryddelse – et holocaust – på latinos.

I en normal verden ville slike mennesker blitt tatt av lufta. Men det blir man ikke lenger i de Trump-hatende mediene. Ingen protesterer, ingen drar i bremsen. Dermed sklir USA mot noe som kan bli riktig stygt.

Det som nå utspinner seg er ikke lenger «rant», haranger mot Trump. Nå minner det om massepsykose. Man har jobbet seg selv opp i en tilstand der man sier ting man ikke har kontroll over. Dette er de samme menneskene som uavlatelig snakker om Trumps retorikk og han må stoppes.

Trumps utillatelighet er at ha har stått opp for det gamle Amerika, det Amerika som gjør amerikanere av nykommere. De siste årene har ikke nykommerne brydd seg med å bli amerikanere. De lever i og med sin hjemlands kultur. Mange snakker spansk i stedet for amerikansk. Da faller Amerika fra hverandre og det skjer i økende grad.

Hvis man skal forstå hva som skjer i USA må man se Tucker Carlson Tonight.

Tucker åpnet i natt med å si: Hvis ord betyr noe, så er det som strømmer ut av de Trump-hatende mediene en oppfordring til vold. Det må ende i vold. Hvis du sier at presidenten er en person som kommuniserer i all hemmelighet med nazister, Hva er man ikke da berettiget til å gjøre? Husk at de samme mediene i tre år har sagt at han er en russisk agent.

Mye tyder på at folk er ved å tippe over. Dette er tidligere nestleder for kontraetterretning i FBI, Figliuzzi samme stilling som Peter Strzok hadde.

Figliuzzi mener at Trump var valgt offentlig flagging frem til 8/8 som et hemmelig signal til nazister. Legg merke til uttrykket i øynene hans.

Tucker Carlson er sten rolig: Dette er galskap. Hva er slike mennesker i stand til?

Kombinasjonen av etnisk sjåvinisme og radikal politikk gjør at folk kan si hva som helst om hvite eller svarte konservative.

I Europa blir amerikanske nutcases sitert som pålitelige kilder. Det gjør at Independent kan henge ut Tucker Carlson:

Fox News anchor Tucker Carlson has mocked growing concerns about white supremacy, calling it a “hoax” in the wake of the El Paso shooting. 

In a segment on Fox News, commentator Tucker Carlson called these concerns a “hoax”, saying: “in point of fact, he never endorsed white supremacy or came close to endorsing white supremacy. That’s just a lie.” The rant was in reference to reason media criticism of Donald Trump who has until recently, repeatedly avoided directly condemning white supremacists.

He went on to say that the “whole thing is a lie”, and then started to rant, saying:

This is a hoax. Just like the Russia hoax. It’s a conspiracy theory used to divide the country and keep a hold on power. That’s exactly what’s going on

Men det er ikke lov å mene at det er en hoax, noe oppkonstruert, på samme måte som det ikke var lov å si at Russian collusion var en hoax. Selv etter at Russia collusion er lagt død, reagerer noen på at man trekker paralleller.

Det hele er blitt hva amerikanerne kaller unhinged, det har gått av hengslene.

Hvis en venstreorientert skulle handle på disse ordene som daglig spys ut av mediene, hva da?

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort:

Eller du kan velge et enkeltbeløp:

kr

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal: