Sakset/Fra hofta

Devin Nunes (R-CA) sier at Demokratene har fortalt løgner i så lang tid at de ikke lenger er i stand til å skille dem fra sannhet. – Det er som å tømme bensin over seg selv og tenne på, og nå tømmer de bensin over velgerne, sier Nunes til Tucker Carlson.

Et videoklipp viser leder av etterretningskomiteen i Representantenes Hus, Adam Schiff (D-CA), som står utenfor en dør med et skilt som lyder «Restricted Area». Bak døren holder etterretningskomiteen til. Utenfor står journalistene og venter.

– Schiff pleier å komme ut og fortelle halvkvedede viser: «Vi har noe virkelig alvorlig på gang med hensyn til presidenten». Men han sier aldri hva det er.

Schiff gikk så langt på CNN at han sa at han hadde sett dokumenter som beviste at Trump samarbeidet med russerne. Da Mueller-rapporten konkluderte med at det ikke fantes slike bevis, lot Schiff som ingenting, og sammen med Jerry Nadler har han fortsatt innkalling av vitner, gjerne Trump-folk som har vært der for tredje gang, som tidligere valgkampleder Corey Lewandowski.

Republikanerne har ikke mye til overs for Schiff. Han lyver.

Denne gang sier han at Trump har klusset med transkripsjonen av Zelenskij-samtalen, og at han snakker i kode.

Fox News host Tucker Carlson began the discussion by questioning California Democratic Rep. Adam Schiff’s “mental fitness” for suggesting that President Donald Trump was “doctoring this transcript and then subsequently suggested that he was speaking in some sort of secret code.”

“Well, like many things that Adam Schiff and the Democrats have been saying over the last three years, it’s been nearly three years of this Russia hoax,” Nunes responded. “Now it’s transformed into the Ukrainian hoax. They say a lot of things that always have one thing in common. They end up being false.”

Men Demokratene stopper ikke opp og stikker fingeren i jorden. De fortsetter, enda villere enn før. De har introdusert en form for galskap i amerikansk politikk.

Eventually, the lies become like “pouring gasoline on themselves.”

“They are pouring gasoline on the American people,” Nunes concluded. “They continue to light these fires out there. Why? One for donors. They are igniting their base to have donors give them money. That’s how they have gotten themselves into this impeachment trap, which is totally irresponsible.”

Penger, makt og mobilisering av kjernevelgerne. Valgkampen kan bli stygg.

Devin Nunes: ‘Russia Hoax’ Has ‘Transformed Into The Ukrainian Hoax’