Israelerne har kulturen, språket og savvy – smartnessen som skal til for å klare seg i Midtøsten. Det gjør at de kan gå inn i undercover-roller uten å bli oppdaget. En israelsk journalist bestemmer seg for å teste hvor lett det er å komme seg til Europa.

Først må han skaffe seg et falsk pass. Han får et ekte syrisk pass i Istanbul. Det kan brukes i alle land, unntatt Syria. Vi husker en nyhetssak for flere år siden hvor titusener syriske pass var meldt stjålet. Syrere skaffer ekte pass. Israeleren bemerker at trafikken aldri hadde kunnet pågå hvis det ikke var for Erdogan. Slikt foregår ikke under hans nese uten at det er godkjent.

Journalisten kan bevege seg ubesværet rundt i Istanbul, som er ved å bli en arabisk by. De europeiske turistene er forsvunnet. Nå er det folk fra Midtøsten og i visse bydeler høres det mest arabisk. Byen er islamisert.

En viktig detalj: fotballen. Erdogan har satt islamister til å være fotballtrenere. Trenerne blir et forbilde for guttene, som lærer både spillet og lojalitet til føreren, Erdogan.

Vel fremme i Tyskland blir undercover-journalisten intervjuet av en tysk funksjonær, som, såvidt vi forstår, er palestiner. Hans lojalitet til Hamas er sterkere enn til Tyskland. Da Abu Hamza spør hvordan han kan få familien sin til Tyskland, foreslår funksjonæren at han skal smugle dem inn i landet via Tyrkia.

Hamza intervjuer folk på gaten i Neukölln og andre steder. Han spør om de vil leve etter tysk lov eller sharia. Alle svarer det samme.

Han treffer også to syrere som har bodd ett år i Kosovo og der er blitt indoktrinert av Brorskapet. Vel fremme i Tyskland ber de også fem ganger om dagen og holder ramadan. De tror Tyskland vil bli islamsk, og trolig kan det ikke skje uten vold.

Brorskapet er langt farligere enn IS, Al Qaida osv. Brorskapet har infiltrert seg inn i det tyske samfunnet. Det har overtalt tyske myndigheter til å tro at islam ikke har noe med terror å gjøre.

Det er opplest og vedtatt.

Hvis du vil tale fritt, kan du ikke leve i dagens Vesten, slår en ekspert fast. Han er en av de få som forstår hvor farlig Brorskapet er.

Filmen har den dramatiske tittelen: ISRAELI JOURNALIST GOES UNDERCOVER – JUDGEMENT DAY JIHAD

 

Bestill Douglas Murrays bok «Europas underlige død» fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.