Tavle

Harald Stanghelle tar et oppgjør med Hege Storhaug i Aftenposten 23. januar. Det kommer frem at Stanghelle ser bekymringsverdige trekk ved samfunnet vårt, ikke minst ved islamsk tro. Det Stanghelle allikevel frykter mest er frykten. Ønsker han å oppdra folket til å legge til side velbegrunnet frykt? Islamister skyter mot oss og trakasserer og seksuelt misbruker våre kvinner. De kjemper for grusomme sharia-lover, men det er vår frykt som er problemet?

Men det jeg frykter mest, er likevel frykten.

Den som kan dyrkes så intenst at profetien blir selvoppfyllende. Som driver frem et samfunnsklima der samtalens sammenbrudd og dialogens kollaps fører til at det bare er konfrontasjon som sakte, men sikkert vokser frem som vår tverrkulturelle samværsform.

Den som kveler en integrering som er en helt nødvendig forutsetning for et godt Norge. Det er hvordan vi og vår tid makter den utfordringen vi vil bli målt på av fremtidens generasjoner. Det er nå det gjelder.

Dagens påstand: De kommende generasjoner vil dømme oss fordi vi åpnet grensene og var villige til å gi bort Norge. Politikernes tro på dialog og kulturelt samspill med islam ødela Norge. Vil de ansvarlige bli tilgitt?

 

Stanghelle

Aftenposten

Les også

-
-
-
-