Av Morten Uhrskov Jensen »A house divided against itself cannot stand«, sagde Abraham Lincoln den 16. juni 1858. »Et hus i splid med sig selv kan ikke stå«, lyder det i dansk oversættelse. Det europæiske hus, der her er tale om, er ganske vist mange huse. Der er et tysk hus, et svensk hus, et […]
Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.
Av Morten Uhrskov Jensen »A house divided against itself cannot stand«, sagde Abraham Lincoln den 16. juni 1858. »Et hus i splid med sig selv kan ikke stå«, lyder det i dansk oversættelse. Det europæiske hus, der her er tale om, er ganske vist mange huse. Der er et tysk hus, et svensk hus, et […]
Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.