Ulrich Vogel er blitt et symbol på en litt annen måte enn prester vanligvis blir. Han har måttet flykte fra sin bolig pga trakassering og bor nå på skjult adresse. Det har vært spekulert i at hans åpne parforhold som homofil har bidratt til trakasseringen. Det tror han ikke selv. Han tror det er fordi […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.

Ulrich Vogel er blitt et symbol på en litt annen måte enn prester vanligvis blir. Han har måttet flykte fra sin bolig pga trakassering og bor nå på skjult adresse. Det har vært spekulert i at hans åpne parforhold som homofil har bidratt til trakasseringen. Det tror han ikke selv. Han tror det er fordi […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.