Kategori: Redaksjonelt

Tegning av abonnement for eksisterende bidragsytere

Før vi startet abonnementssalget, så ba vi våre eksisterende støttespillere om å registrere seg slik at de kunne unntas fra tidsmuren. Det er det mange av dere som har gjort. Det er også en del som har bestemt seg for å tegne et abonnement. Her er det gått litt fort i svingene. Jeg ser at […]

Les mer»

Nettsiden blir tatt ned kl. 02 for tekniske utbedringer

Vi må kjøre vedlikehold og utbedringer som krever at serveren må tas ned i en times tid i natt.

Les mer»

Red.: Document TV utvider

Vi har fått veldig god respons på våre daglige Dagsorden-sendinger, og selv om arbeidspresset til tider kan ta pusten fra oss, fortsetter vi vår audio-visuelle satsning. Nytt studioutstyr er bestilt, men denne uken presenterer vi to nysatsninger. Det ene har allerede hatt premiere, mens programmet «Vårt naive Norge» har premiere kl 21, søndag kveld.

Les mer»

Beklagelse til Gunnar Tjomlid

I forbindelse med en artikkel om pedofili skrevet av undertegnede, ble det sitert fra en bloggpost skrevet av Trude Helen Hole. Dette gjaldt et innlegg på Holens blogg, tidligere publisert av Nettavisen, hvor Gunnar Tjomlid ble anklaget for å bagatellisere voldtekt av barn.

Les mer»

Documents journalister dominerer engasjementet på sosiale medier

Journalistene i Norges alternative medier danker ut journalistene i de etablerte avisredaksjonene. Storyboard har sjekket hvilke «journalister, skribenter, bloggere og kommentatorer som skapte mest engasjement med sakene de publiserte i 2020». Her tar Documents journalister 6 av de 10 første plassene!

Les mer»

Takk til leserne: Document er kåret til Gaselle-bedrift for annet år på rad!

Vi føler oss nært knyttet til leserne våre. Det er mange av dere som kontakter oss direkte. Denne kontakten har økt ytterligere gjennom vårt nye medium Doc-TV. Våre inntekter baserer seg på donasjoner, reklame og boksalg. Det har vært et hektisk år for oss i redaksjonen. Og nå er vi igjen blitt kåret til Gaselle-bedrift av Dagens Næringsliv!

Les mer»