Tusen takk til alle dere som responderte på vårt opprop om å få 500 nye abonnenter. Så langt har 85 lesere meldt seg og kjøpt abonnement. Det er veldig gledelig.

Document skal bli enda større, og til det trenger vi flere medarbeidere. Vi har fått flere henvendelser fra potensielle nye journalister og vi gjør alt vi kan for å balansere inntekter og utgifter i tillegg til å skape rom for vekst. Våre ambisjoner vil ingen ende ta og de hemmes kun av økonomien.

Å spre budskapet om Document er ikke alltid så lett. Man må som regel føle seg litt frem for å se om samtalepartneren er mottakelig for et annet syn enn hva hovedstrømsmediene formidler. Vi forsøkte oss med abonnement i form av gavekort, men dette ble aldri noen suksess. Det er en personlig modenhet som må til. Og den er individuell. Vi har ulike tidspunkt for når vi innser at det verdensbildet som hovedstrømsmediene gir oss ikke lenger er i overenstemmelse med hva vi selv opplever. For mange er dette en skuffelse som blir til et sårt savn. Savnet over en tillit som vi før hadde. Og det er her Document kommer til unnsetning! Her er det frihet og pusterom. Og du er ikke alene.

La oss bli enda flere!

For de som har etterlyst abonnement med et årlig beløp eller et halvårlig beløp fremfor fast trekk hver måned, så har vi gode nyheter: Dette er nå på plass.

Har du tenkt på det, men enda ikke gjort det? Gjør det i dag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.