Kjære trofaste Document-lesere

Document har i alle år vært et fellesprosjekt med nær forbindelse mellom redaksjonen og leserne. Vi jobber kontinuerlig for at dere skal få informasjon og nyheter som hovedstrømsmediene ikke evner eller ikke vil publisere. Og dere sender oss tips, kommentarer og av til korreksjoner når noe må rettes eller utdypes. Det er en fin utveksling som vi alle drar nytte av.

Ikke minst sender deres oss hyggelige meldinger med vipps-donasjonene. Disse meldingene videresendes til alle i redaksjonen til glede og informasjon. Tilbakemeldingene er drivkraften vår.

Da Hans Rustad i begynnelsen av desember sa at han ville donere 1000 B-aksjer til salg via Venneforeningen Document (hovedaksjonær i Document.no AS), så fikk vi en respons som vi aldri tidligere har sett. Vi har mottatt utrolige 774 bestillinger på aksjer!

Jeg har kontaktet nesten alle som har bestilt aksjer på epost, men vil gjerne også her oppfordre dere som ennå ikke har innbetalt kjøpssummen til å gjøre dette til Venneforeningen Documents kontonummer: 1503.47.60230.

Kontonummeret gjelder både for de som vil eie aksjene i eget navn og for de som vil at Venneforeningen skal stå som offisiell eier. Hvis du har innbetalt på annen måte, så gi meg beskjed på epost.

Jeg ser også at noen har betalt uten å fylle ut skjema som er nødvendig for registrering i Altinn. Hvis du er blant disse, så finner du skjemaet her.

Idag er det dagen før dagen. Gi gjerne Document en julegave!

Vi er takknemlige for alle bidrag som kommer inn nå på tampen av året. Jeg har stor tro på at vi skal greie et positivt årsresultat for 2022 også! Alle tegn tyder på det.

Vipps oss på 13629. Vårt kontonummer er 1503.02.49981.

På vår donasjonsside kan du selv velge beløp og betalingsmåte. Eller hvorfor ikke kjøpe abonnement?

Tusen takk for hjelp og støtte.

 

Med vennlig julehilsen fra

Hanne Tolg

Daglig leder

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.