Flere fulgte oppfordringen om å tegne abonnement som vi fremførte i sendingen mandag. Det betyr mye for oss at seerne responderer. Vi befinner oss ikke i noen vanlig situasjon.

I Storbritannia vitner GB News om at det finnes et marked der ute for en kanal med et annet budskap enn BBC.  GB News har helt andre ressurser enn Document, men vi er på samme side. Det er noe som skjer med hovedstrømsmediene. De nekter å omstille seg og ta inn nye signaler. Nå kommer konkurrentene og vi spår at pendelen vil svinge, vekk fra woke-kultur, identitetspolitikk, kjønnspolitikk og masse som vanlige mennesker oppfatter som sprøyt.

Men de statsfinansierte kringkasterne kommer selvsagt til å slåss for sitt liv. Her kan du gjøre en forskjell. Jo fortere Document vokser, jo bedre kan også vi vise at tidsalderen for de store statsbærende mediene er over.

Videoen er klar så fort den er ferdig prosessert på Rumble. Følg oss der!
Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der! 

Document har en mengde bøker til salgs på våre forlagssider: