Havvind er flytende gull, skal vi tro politikere, men for hvem? Staten og deres private samarbeids­partnere, så klart, for vindkraft driver strømprisen opp uansett om turbinene plasseres på en fjelltopp eller på havet.

Alle med fornuft, logikk og kritisk sans i behold vet at den påståtte klimakrisen er et fantasifoster, men det finnes dem som oppriktig tror at de er i fare, og disse demonstrerer for livet, bokstavelig talt. Hvordan de blir møtt av vanlige folk og av myndigheter, varierer dog, og selv der myndighetene omfavner klimademonstranter, har folk flest fått nok.

Når kommer det store klimasammenbruddet?

Dette diskuterer Rebecca Mistereggen med Christian Skaug og Erling Marthinsen.

Velkommen til kveldens sending!

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

 

Kjøp bøker fra Document!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.