Geo Barents er ett av to redningsskip som seiler under norsk flagg i Middelhavet og som hjelper til med å frakte migranter fra Afrika til Europa.

Flere videoer på X (tidligere Twitter) viser de kvinnelige aktivistene som jobber for Leger Uten Grenser i ivrig seiersdans ombord på skipet:

 

NGO-aktivistene plukker opp migranter i småbåter og hjelper dermed menneskesmuglerne med den siste delen av reisen:

Geo Barents var ute av funksjon en stund og gleden var stor blant de ventende migrantene tidligere i år da de igjen kunne forventes å plukkes opp:

Lampedusa drukner i migranter og det er ingenting som tilsier at denne strømmen vil ta slutt:

Den britiske innenriksministeren, Suella Braverman, sa i en tale i dag at Storbritannia kunne forvente en orkan av migranter. Hun sier at politikerne er for redde for å bli kalt rasister og at de dermed ikke tar grep om innvandringsproblemet. Braverman sa at «det er langt flere mennesker i fattigere land som vil elske å flytte til Storbritannia enn det noen gang vil være plass til.»

Det samme gjelder for resten av Europa.

Det er unge menn som kommer. Når Leger Uten Grenser melder om hundrevis av barn, så er dette unge menn som sier de er 17 år.

Marinen i Senegal stanser hundrevis av unge menn hver dag som forsøker å komme seg til Kanarieøyene. Dette rapporterer de selv på X.

Den lange reisen fra Dakar i Senegal til Kanarieøyene er livsfarlig og her dør det tusenvis av mennesker. Det er en egen gravplass ved stranden hvor alle dødsofrene begraves:




I 2006 kom det over 30.000 migranter via sjøveien til Kanarieøyene. I 2007 skrev Reuters at Spania og Senegal hadde vunnet krigen mot de illegale migrantene. Det dempet seg noen år, men det er igjen tusenvis som hver måned finner seg en plass i fiskebåtene på vei til Europa.

Afrika kommer ikke til å gå tom for unge menn som vil til Europa. De dansende NGO-aktivistene kommer ikke til å gi seg før Italia nekter å ta imot eller skipene mister retten til å seile under norsk flagg. Videoene av de dansende kvinnene florerer på nettet og dette skader Norges omdømme.

 

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»! Du kan også kjøpe den som e-bok.

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.