I går var det nok en støttemarkering for Gaza og palestinerne i Norge, og det ble lest utdrag fra «Gazamonologene», som forteller oss at ofrene for terrorangrepet den 7. oktober er glemt. Israel for Norge ber oss om å sikre at verden vet hva som skjedde. NB: Sterke bilder! 

– Norge sprer Israel-hets

Til syvende og sist er det en støtte til terrorgruppen Hamas. Palestinakomitéen, seks politiske partier, en biskop, LO i Romsdal, NGO-er og andre organisasjoner forlanger våpenhvile og slutt på drapene på sivile. Det skulle leses utdrag fra «Gazamonologene», som ifølge Adresseavisen er:

Gazamonologene består av 33 tekster skrevet av ungdommer mellom 14 og 17 år bosatt i Gaza. Monologene er ungdommenes egne fortellinger, drømmer og tanker i tidsrommet før, under og etter krigen i desember 2008 – januar 2009.

Adresseavisen skrev dette i 2014 med tittelen: – Norge sprer Israel-hets

Det israelske nyhetsnettstedet Ynetnews.com skriver i dag at det er oppstått en «alvorlig diplomatisk konflikt» mellom Israel og Norge fordi den norske regjeringen «finansierer og oppfordrer til åpenbar antiisraelsk hets».

Ingenting har forandret seg siden 2014, det har heller blitt verre. Bare det at aktivistene på Folkets Hus skulle lese utdrag fra «Gazamonologene», viser at de 1400 som ble slaktet den 7. oktober ikke betyr noe for dem. De er allerede glemt.

Da er det vår jobb å sørge for at ofrene fra 7. oktober og gislene ikke glemmes. Israel for Norge ber oss om å sikre at verden vet hva som skjedde.

.

Hjelp oss med å sikre at verden vet hva som skjedde

Israel for Norge delte i går et nettsted på Facebook som arkiverer grusomhetene fra Hamas Massacre October 2023.

Israel for Norge skriver:

NB: Sterke bilder!

Noen av dere har sett videoer og bilder av de grusomme krigsforbrytelsene begått av Hamas 7. oktober.

Et nytt nettsted arkiverer alle disse opptakene. Vi vet at det er vanskelig å se, men det er enda mer hjerteskjærende for ofrene og familiene til disse avskyelige forbrytelsene.

Del og hjelp oss med å sikre at verden vet hva som skjedde.

Ondskapen har et navn, og det er Hamas

Document viser noen få av de grufulle scenene fra massakren. Vi advarer igjen om sterke scener. Videoer og bilder er autentiske, skriver HamasMassacre.net

Grusomheten på nettsiden kan bare fordøyes i små doser.

Vi skrev tidligere på Document at ondskapen har et navn, og det er Hamas. Nå høres ondskap nesten for tamt ut. Det finnes ikke et ord som kan dekke grusomhetene Hamas gjorde mot ofrene den 7. oktober.

Hamas Massacre, October 2023

Deltakere  på Supernova Musikkfestival gjemmer seg for terrorister i et tilfluktsrom, noen av dem allerede myrdet.

 

Antagelig samme tilfluktsrom. Hardt skadde unge mennesker.

 

Flere menn fra musikkfestivalen blir kidnappet i en varebil. Video lagt ut på nettet av terrorister.

 

Terrorister som skiller og bortfører paret, Noa Argamani og Avinatan Or. Noa skriker: «Ikke drep meg! Nei, nei, nei», mens Avi blir håndtert av terrorister.

 

Foto: New York Post. Det er ingen oppdateringer om paret.

Skjermbilde: New York Post.

Festdeltakere prøver å rømme i en bil mens terrorister skyter mot dem.

 

Liket av en kvinne som ble brent i hjel.

 

Dashcam-opptak av terrorister som dreper og bortfører festdeltakere som prøver å rømme til bilene sine. En mann blir kidnappet, og en annen blir myrdet.

 

Video laget av terrorister (lagt ut på sosiale medier) som viser dem skyte mot døde kropper.

 

Terrorister som infiltrerer en kibbutz.

 

Terrorist håner en mann som har blitt myrdet i en bil.

 

Terrorister myrder en eldre person i hjemmet.

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.