I går delte en leser en tweet i kommentarfeltet fra Dr. Eli David, som skriver at Norge går aldri glipp av en mulighet til å være på feil side av alt. Takk, Roger.

Eli David er forsker, foreleser, entreprenør og medgründer i AI-selskapet Deep Instinct.

Deep Instinct ble opprinnelig grunnlagt i Tel Aviv, Israel, og har i dag base i New York City. Eli David har over en halv million følgere på X.

– Norges alenegang er som en ravende mammut i rommet, skriver Roger. Det gjaldt f.eks. støtten til UNRWA. Han svarte på en kommentar fra Wolverine, som skrev:

– Norges administrasjon har kastet masken, verden ser det.

Dr. Eli videredelte en tweet fra utenriksminister Espen Barth Eide som annonserer at Norge vil fortsette å gi bistand til UNRWA. Han skriver:

Norge går aldri glipp av en mulighet til å være på feil side av alt.

Norge er det eneste landet i Europa som ikke har utpekt Hamas som en terrororganisasjon.

Nå slår Norges utenriksminister fast at de vil fortsette finansieringen av UNRWA.

Det er over 1500 kommentarer, og de er ikke nådige – tanken er at kanskje vi nordmenn i utlandet burde si at vi er fra Sverige – eller Langtvekkistan?

Viking Woman – takk for at du står opp for Norge:

– Undersøk gjerne mitt lands regjering – noe er virkelig galt, og det har vært slik i årevis! Vær oppmerksom på at det er mange mennesker som støtter Israel her. Jeg definerer meg selv som sionist og vil kjempe for Israel og det jødiske folk livet ut.

Som vi vet, er også norske medier i denne krigen på feil side av nesten alt. Hans Rustad skrev om israelere forkledd som helsepersonell som drepte tre terrorister på et sykehus. Han skriver til slutt i artikkelen:

NRK Alltid nyheter intervjuet filosof Jo Stigen, som sa det var en krigsforbrytelse å ta seg inn på et sykehus. Han nevnte ikke Hamas’ bruk av sykehus som skjulested, noe israelerne har dokumentert.

Det vi har sett i amerikanske og internasjonale nyheter så langt, er at de tre pasientene som ble «henrettet», ikke er uskyldige sivile, men heller Hamas-terrorister eller medlemmer av andre jihadist-grupper.

Men ingen – hverken liberale eller konservative medier internasjonalt som vi har sjekket – publiserer sjokkerende overskrifter som VGs eller NRKs. Så tidlig i saken har de publisert bare det som har kommet ut fra AP eller lignende medier.

Mens saken skrives, poster Dr. Eli en tweet om de tre palestinerne som ble drept.

Disse tre var pasientene som ble henrettet i dag, og sjokkerte norske medier melker situasjonen for alt den er verdt. De tilkaller anti-israelske eksperter fra alle kanter av landet. De trenger ikke Faktisk.no, for historien passer deres agenda uansett om den er sann eller ei.

Verdens Gang:

Leger Uten Grenser om Israels «undercover»-operasjon: – Dypt sjokkert
Den oppsiktsvekkende videoen ryster Morten Rostrup i Leger Uten Grenser. Sigbjørn Halsne ved Forsvarets høgskole tror vi kommer til å se flere slike operasjoner.

NRK:

Legen Tawfic Swhbaki, som er talsperson for sykehuset, forteller til NRK at en av de drepte var en pasient.

– Denne pasienten har vært innlagt hos oss siden oktober i fjor. Han var paralysert fra livet og ned, og har gjennomgått mange operasjoner og inngrep.

Ifølge Shwbaki ble både pasienten, hans bror og en annen besøkende skutt og drept.

– Mannen var under rehabilitering ved sykehuset og ble tatt vare på av familie og venner som delte på å stelle ham hver dag. Han var ikke engang i stand til å gå på do uten hjelp.

Denne mannen under rehabilitering skal ha vært Basel Al-Ghazawi (som kan ses på bildet ovenfor), som er medlem av Jenin Battalion, som ifølge flere medier er blant jihadistene som fører terrorkrig i området.

Hans bror, Mohammed, ble drept, og Hamas-krigeren Mohammed Jalamneh, som nylig skal ha vært involvert i betydelig terroraktivitet og gjemte seg på Ibn Sina-sykehuset i Jenin, var den tredje som ble henrettet.

Ghazawi -brødrene var krigere i en islamsk jihad-militant gruppe, skriver France 24. Mens Hamas sin militære fløy, Al Qassam Brigades, bekreftet at Jalamneh var medlem av terrorgruppen, og for dem er han en martyr.

For norske VG er det et stort sjokk at disse ble «henrettet», og avisens propaganda har en innvirkning på nordmenn som stoler på nyhetene fra norske medier:

– Vi er dypt sjokkert over at det går an at soldater går inn på et sykehus og henretter pasienter. Det er et brudd på folkeretten, slik jeg ser det. Sykehus skal være beskyttet, sier Rostrup.

De nevner ikke Hamas’ bruk av sykehus som skjulested, for det passer ikke inn i historien.

Kanskje vi burde vise VG, NRK, Rostrup og hele sulamitten som er på feil side av nesten alt et par videoer fra 7. oktober.

Hjelp oss med å sikre at verden vet hva som skjedde, sa «Israel for Norge» i november. De delte et nettsted på Facebook som arkiverer grusomhetene fra Hamas Massacre October 2023.

Hjelp oss med å sikre at verden vet hva som skjedde – Document

Vi som har sett dem og vet hva som skjedde, så en ondskap fanget på video vi aldri trodde eksisterte. Det finnes flere videoer dokumentert som vi kanskje ikke hadde hatt godt av å se.

Når vi da opplever norske myndigheter, politikere og mediers likeglade og skjødesløse holdning til lidelsene jødene opplevde den skjebnesvangre dagen, mens de skjermer bestialske terrorister, har vi vanskelig for å tro at de tilhører vårt folk.

Dr. Eli David er ikke ute å kjøre. Vi har lenge sett hvordan Norge skiller seg ut i holdningene om det jødiske folk som kjemper mot en terror som ønsker dem utslettet fra denne jord.

Men nå begynner verden å se det:

– Norges administrasjon har kastet masken, verden ser det.

Vi vanlige folk er ikke stolte over at norske myndigheter og medier er på feil side av nesten alt.

De fleste av oss er som Viking Woman.

– Vi vil kjempe for Israel og det jødiske folk livet ut.

Og for vårt folk.

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!”

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.