Norsk asylpolitikk er helt åpen for juks og lureri, noe som ble grundig avslørt og dokumentert ved de voldelige opptøyene i Bergen lørdag.

En forening av eritreere hadde fått politiets samtykke til en tilstelning for å feire 30-årsjubileet for Eritreas løsrivelse og frigjøring fra Etiopia. Dette ble av de fleste oppfattet som en feiring av og en hyllest til den eneveldige presidenten som har styrt landet med jernhånd siden det ble uavhengig.

Altså: Folk som forlot landet for angivelig å unngå forfølgelse fra et voldelig regime og fikk asyl i Norge, de holder fest i Bergen for å hylle det samme regimet. Den som ikke ser humbugen og falskneriet i dette, må være impregnert mot å ta virkeligheten inn over seg.

Så mye forfulgt og undertrykt var de altså, at når de var kommet i trygghet i Norge, så arrangerer de fest for å hylle undertrykkeren!

Slik er det med rømlinger fra mange land som under påskudd og dekke av å være forfulgt og i livsfare får opphold i vårt land. Somalia er et godt eksempel. Titusener av somaliere har fått opphold i Norge og svært mange av dem også norsk statsborgerskap. Men: Mange av dem som angivelig var forfulgt og i livsfare i hjemlandet, de drar dit på ferie og sender barna sine på koranskole der. Så sterk var forfølgelsen, og så overhengende var livsfaren!

Dette er folk som har lurt og løyet seg til opphold i Norge, hvor de bare unntaksvis er i arbeid, men får sitt livsopphold sikret av NAV. Forfølgelsen var altså ikke mer plagsom og livsfaren mer reell enn at at de drar på ferie til det landet som angivelig plaget dem så sterkt. Og feriepenger får de av NAV, som ellers har så lite å rutte med at nødstedte nordmenn må lene seg til matsentralene og Frelsesarmeen.

Og som om ikke underholdet fra NAV er raust nok, så spes det på med lovbrudd. Formålet med å ta seg til Norge, kan leses ut av kriminalitets­statistikkene.

Folk fra volds­kulturelle land lar gjerne kulturen få fritt utløp når de kommer til Norge. Det kom til uttrykk i Bergen lørdag. En bråte eritreere fra hele Sør-Norge var kommet til Hansabyen med ett eneste formål: med vold å forstyrre den offentlige orden og få avlyst det arrangementet som var tillyst på lovlig vis.

Med dette forsett har de fått god opplæring av venstrekrefter i Norge, som heller ikke liker andre ytringer enn sine egne, og ofte stiller opp for å hindre at andre får gitt offentlig uttrykk for det de har på hjertet. Det virker som at de voldelige eritreerne i Bergen hadde gått på studiesirkel i visse miljøer på norsk venstreside.

Men opptøyene i Bergen får knapt noen konsekvenser. Invasjonen av folk fra volds­kulturelle land i Afrika og Asia vil fortsette. Høyres mangeårige nestleder Jan Tore Sanner lar sjelden anledningen gå fra seg til å fortelle at fjernkulturell innvandring til Norge er en berikelse.

Og etter hvert som NAVs pengesekk dreneres for å fø på folk som har løyet seg til norsk opphold, samtidig som fjernkulturell voldsbruk og kriminell øker og øker, vil nok Ola Nordmann føle seg uendelig beriket.

Inntil mange nok føler seg tilstrekkelig beriket og sier at nok er nok.

 

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.