Børge Brende var en gang Norges utenriksminister for partiet Høyre. Siden 2017 har han hatt jobb som direktør i Verdens økonomiske forum (WEF). Der fortsetter han sin høyrepolitikk på den globale arena, dog uten særlig gjenklang hos den jevne europeer.

Børge Brende smiler like bredt som han (nesten) alltid har gjort på Tweeten han sendte ut onsdag. Engelsken halter litt, men pytt pytt, så lenge møtevirksomheten går bra.

Som en ekstraservice for Børge Brende og lesere som ikke forstår engelsk, hitsettes vår egen mildt doktorerte oversettelse av mannens budskap:

Godt å se SG @antonioguterres @UN for å diskutere behovet for nye tiltak mot klimaendringer og utryddelse av fattigdom. Det handler ikke om hvorfor, men om hvordan – om et tiår som må handle om innfrielse av (våre løfter). Den pågående krigen i Ukraina er en alvorlig bekymring – (et) uakseptabelt brudd på humanitær lov.

Noen lurer kanskje på hvorfor Børge Brende trenger hjelp fra Document. Vel, ta en titt på hjertene i bunnen av tweeten, så skjønner dere hvorfor. 39 stykker er jo en ren hån mot en mannen som gjør sitt beste for verden! Akk, så mange utakknemlige Twitter-brukere!

Les og del denne saken, så stakkars Brende ikke føler seg oversett!

Gikk du glipp av disse?

Klaus Schwab: – Kina er en rollemodell

 

Kloden er reddet! Darth Barth Eides ego er så stort at det skygger for selve solen

Kjøp julegavene fra Document!

Synes du verden går av hengslene? Vil du forstå hva som skjer og kanskje stritte imot? Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok her og som ebok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.