Verdens klimaforskere forundres stadig over den kjølende tendensen i klodens klima. Nå viser forskning at fenomenet skyldes skyggen til det gigantiske egoet til Espen Barth Eide, som etter COP27 har blitt så stort at det skygger for solen, og dermed kjøler ned hele kloden. Hurra!

Under COP27 klarte endelig det tidligere mobbeofferet Bart Eide å havne på toppen av næringskjeden i klimahysteriets makthierarki, takket være endeløst med pengeoverføringer fra norske skattebetalere til korrupte regimer. Dette gjorde at et av verdens mest oppblåste egoer, utrolig nok har klart å blåse seg enda større.

Regjeringens sjefs-fanatiker Darth Barth Eide skygger altså for selve solen nå, dermed kan man forvente snøfall, kulde og skisport denne vinteren også.  Vi møtte Barth Eide da han landet med privatjetflyet sitt iført profetkjortel, hyrdestav og glorie av LED-lamper fra bærekraftige batterier, mens utkommandert ungdom fra AUF ropte «Hoseanna deres høyhet!» og viftet med cannabisplanter.

Godt påseilt av årgangschampagne, støv under nesa og briller som dugget av kakeindusert ego-energi, forlangte Barth Eide at vi skulle falle på kne og omtalte ham som «O‘ du Verdens Enorme Glitterstas». Da vi påpekte at dette kunne få egoet hans til å bli så massivt at det imploderer til et svart hull som sluker jorden og solen, svarte Barth Eide energisk:

– Jeg visste jeg hadde evnen til å redde hele kloden alene! Nå får jeg sikkert toppjobb i FN! Kanskje jeg til og med blir president i WEF-riket når Klaus Blofeldt-Scwhab kreperer?? Da blir jeg keiser over hele verden!!!! UNLIMIDTED POWAAAAH!!!

Deretter innledet han en lengre ralling om katastrofer, svovel, pimpestein og regn av frosker mens elvene vil farges røde, og menneskeheten vil gå under hvis ikke han får enda mer penger å gi bort til «tap og skade»-fondet han personlig har opprettet i samarbeid med Kina-overløperen Erik Solheim.

Ego-eksplosjonen er uten sidestykke i naturhistorien, og er nå større enn egoet til Lewis Hamilton, Bono og Antonio Guitterez til sammen! (Run for the Hills!) Titusenvis av klimaforskere frykter nå at de vil miste jobben fordi kloden kjøles ned. Det samme gjelder hundretusenvis av offentlige ansatte snyltere på klimapolitikken.

Orakelet i Cicero, Bjørn Samset som er  «Head of Future Climate-Cientology», kan imidlertid berolige klima-industrien og dens hær av søkkrike kapitalist-svindlere:

– Dette er ingen trussel for alle vennene og slektningene mine som deltar i den superprofitable klimasvindelen. Til neste år har vi allerede klar forskning som viser at det går mot ny istid, og nå trenger vi enda mer penger for å styre været i år 2100.

Document.no var dessverre eneste riksmedia tilstede da brille-frelseren med stivt blikk på egen karriere landet. Årsaken er at samtlige andre redaksjoner  ligger i fosterstilling etter at FIFA-sjefen brukte en time på å stemple alle woke-journalistene deres for «rasister», slik de selv gjør daglig mot alt og alle. BOOM! How dare you!?

Å møte seg selv i døra er en ting, men dette var å få sin egen møkkadritt midt i trynet. «Shit hit the fan», så nå har Norsk Journalistlag i samarbeid med avlednings-ekspertene fra Dagbladet blitt enige om å lamme hjernen til folk med en overdose Maskorama, sextips, kjendisfester, og «Sykepleier-Lines frekke bilder».

Document fortsetter imidlertid som før med å redde publikum og samfunnet fra selvskadingen. Den tjenesten bør du jammen betale for gjennom abonnement. Det koster bare to utepils i måneden, og kan være verd en hel fremtid.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.