Kategori: Satire

Ny studie finner en bisarr sammenheng mellom å være liberal og å ha psykotiske øyne

Forskere så på bilder av demokrater, og oppdaget noe merkelig. Det virkelige mysteriet er om forsøksobjektene er født med psykotiske øyne eller er det noe som kommer etter at man blir liberal.

Les mer»

Gaza: Hamas går bort fra praksisen med å kaste homoer fra hustak

Den pågående krigen mot Israel har tappet Hamas for høyhus. Terrororganisasjonen har av den grunn måttet revurdere praksisen med å kaste homoer og hedninger ned fra hustak. 

Les mer»

Et plagiat av et plagiat av et plagiat av et plagiat av et plagiat

På sosiale medier er det mange som spør seg om det finnes en eneste hederlig politiker i denne regjeringen, eller hvor som helst ellers, for den saks skyld.

Les mer»

En ny istid er på vei! Intervju med klimaforsker Røyskatt Skumleby, forsynt.no

Documents gjesteskribent Geir Hasnes har intervjuet klimaforsker Skumleby, som tok seg tid til å snakke med ham etter en ny hard dags arbeid med modellene sine.

Les mer»

På fest med det humanitærpolitiske kompleks.

Det hadde seg slik at jeg måtte et nødvendig ærend til Kristiania. Denne forunderlige by som ingen forlater før han har fått merker av den. Der ble jeg uendelig tørst.

Så jeg endte opp på en fest på Grünerløkka sent lørdag kveld. Jeg måtte gå det siste stykket. Selv taxi-sjåføren fra Bangalore slet med navigeringen.

Les mer»

En fare for demokratiet: Flere valgfornektere etter kommunevalget 2023

Mange partier og velgere har protestert resultatene etter valgtabber over hele Norge: flere tror ikke på valgresultatet, noen hevder til og med at valget er stjålet og forlanger omvalg. Det går på demokratiet løs, sier eksperter, og valgfornektere kan utgjøre en fare for landets sikkerhet.

Les mer»

Nytt partiprogram for Miljøpartiet De Grønne

Document har i samarbeid med våre lesere i kommentarfeltet utarbeidet et nytt politisk program for Miljøpartiet De Grønne, som uten tvil vil oppfylle MDGs drøm om å skape et samfunn hvor vi har gode liv uten at vi ødelegger for andre.

Les mer»

Fra Statsministerens kontor til dårekisten i Kairo

Valgnatten, da seieren var klar, ble Jonas Gahr Støre spurt om hva han nå hadde tenkt å gjøre. Han utbrøt spontant at han «ville redde verden». Nå, snart to år senere, er det grunn til å tro at det var oppriktig ment. Desto mer alarmerende er det. For scenen er som hentet rett ut av fjerde akt i «Peer Gynt».

Les mer»

«Invasjon av fremmede arter» kan gi assosiasjoner

I Dagsavisen kan man lese følgende artikkel: «Fant ny krabbe: Mange andre skadelige arter kan komme snart.» Artikkelen handler om uten­landske krabb­earter som kommer til Norge og ødelegger for de opprinnelige krabbe­artene. Man trenger ikke være spesielt fantasifull for å trekke paralleller til andre typer invasjoner. Dette er tabu­belagt, men nettopp derfor tenker folk det, uten å si det høyt.

Les mer»

For første gang: Saudisk TV parodierte USAs president

En saudiarabsk parodi på USAs Joe Biden og Kamala Harris går sin seiersgang på sosiale medier. Sketsjen på det statlige saudiske TV-nettverket er ny kost og kan også tolkes som en manifestasjon av USAs svekkede posisjon i verden.

Les mer»