Den sjokkerende forbindelsen ble umiddelbart tydelig så snart forskerne begynte å se på bilder av demokrater. Men det virkelige mysteriet er om forsøksobjektene er født med psykotiske øyne eller er det noe som kommer etter at man blir liberal.

En av våre lesere sendte meg en video i dag som fikk meg til å stille spørsmålet:

Hvorfor ser noen ekstremt liberale kvinner ut som om de nettopp har sluppet ut fra et galehus?

Ikke alle selvfølgelig, så slapp av SV og MDG, men jeg tenker på de hysteriske damene vi ser på sosiale medier og i Kongressen med gigantiske psykotiske øyne og som nesten uten unntak er på den ytre venstresiden i politikken.

Et søk på internett viser at det faktisk finnes en studie som viser en bisarr sammenheng mellom å være liberal og å ha psykotiske øyne, både menn og kvinner. Lederforsker i studien Dr. Michael Zorn spør:

– Why? Why do they all look so insane?

– Hvorfor? Hvorfor ser de alle så sinnssyke ut?

Vi ser på videoen sendt av Kari og kommer tilbake til studien lenger nede på siden
Bare se på ansiktet hennes, skriver Todd i kommentarfeltet. Enough said. Men det er altså disse liberale kvinnene det er snakk om. Vi kaller denne damen for Psyko.

Psyko har stilt det samme spørsmålet til Trumpers der ute, men ingen av dem svarer henne. De bare bjeffer. Når var Amerika flott, spør hun og er helt vill i blikket.

Den svarte damen forteller henne at Amerika var flott da nabolagene var trygge og de kunne gå gå på butikken uten å være redd for å bli skutt:

Det var da Amerika var flott. Så hør. Jeg vet at du liker å gjøre dette til en rasesak, og du vil at svarte mennesker skal føle at vi er tilbake i lenker og vi burde være redde.

Men vi er mange som syntes Amerika var flott. Det var før dere ble sluppet ut fra sinnssykehusene.

Kvinnen har rett. De ser ut som de har sluppet ut av sinnssykehuset, som kongresskvinne Alexandria Ocasio-Cortez. Hun blir ofte hengt ut som en gal liberal kvinne – av god grunn.

I denne videoen ser vi tydelig likhetstrekk mellom AOC, Charles Manson, og pencil neck Adam Schiff.

Schiff og AOC er brukt som eksempler i studien nevnt ovenfor.

GreaseManelli har laget en remix av Ocasio-Cortez Crazy Eyes med den fengende sangen «What is Love?» av Haddaway. Ikke stol på crazy eyes, skriver han.

Hvorfor? Hvorfor ser de alle så sinnssyke ut?

Etter å ha skannet tusenvis av fotografier fant forskere en bisarr sammenheng mellom å være liberal og ha enorme googley øyne. I bildet fra studien ser vi noen av funnene som beviser den bemerkelsesverdige likheten i ansiktsuttrykkene til liberale politikere.

Lederforsker Dr. Michael Zorn ble forundret da han la merke til at alle så sinnssyke ut og bemerket at bildene kom til å holde ham våken om natten:

– Why? Why do they all look so insane? wondered lead researcher Dr. Michael Zorn. Man, those are googly eyes. These pictures are going to keep me up at night.

Ifølge kilder ble den sjokkerende forbindelsen umiddelbart tydelig, så snart forskerne begynte å se på bilder av demokrater. Assistent Jamie Reynolds var sjokkert:

– Jeg skrek ærlig talt da jeg undersøkte det første bildet og så Hillarys psykotiske øyne. Jeg så på det neste bildet og skrek igjen – det så ut som Schiffs øyne bulte ut fra fotografiet. Det neste var AOC-bildet, som jeg fortsatt ikke kan tro er ekte. Vi hadde tydeligvis funnet noe.

– I honestly screamed when I flipped over the first picture and saw Hillary’s psycho eyes, said assistant Jamie Reynolds. I flipped to the next picture and screamed again — it looked like Schiff’s eyes were bulging off the page. Next was the AOC picture, which I still can’t believe is real. We had obviously found something.

Forskerne sammenlignet andre ansiktstrekk og politisk tilbøyelighet, men fant at crazy eyes var utelukkende et liberalt fenomen. Dr. Zorn sa at forbindelsen er ubestridelig, men det virkelige mysteriet er om forsøksobjektene er født med psykotiske øyne eller er det noe som kommer etter at man blir liberal:

– While other facial features showed no association with any political leaning, possessing crazy eyes demonstrated a consistent, strong correlation with being liberal.

– The connection is undeniable, reported Dr. Zorn. Still, we can only speculate as to which comes first, having the googly eyes or becoming liberal. It’s a real mystery.

På publiseringstidspunktet hadde teamet bestemt seg for å gjøre noe langt viktigere for samfunnet, som å finne ut om konservative kvinner er heitere enn liberale kvinner.

Alexandria Ocasio-Cortez er «det nye fjeset» til Det demokratiske partiet. Enough said.

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.