Sakset/Fra hofta

Is på østkysten av Grønland, sett fra vinduet under en NASA-flyvning for å støtte Oceans Melting Greenland (OMG) forskningsoppdrag, 13. mars 2018. Illustrasjonsfoto: Lucas Jackson / Reuters / NTB Scanpix

Hver sommerdag sola tilfeldigvis skinner, kan du banne på at mainstream media graver frem en resirkulert kjendis fullstendig uten kompetanse, som hevder at dette «ikke er normalt». Denne uken var det Gunhild Stordalen som fikk utfolde seg, og naturligvis ringte Dagbladet til klimainstituttet Cicero og bestilte en «forsker» som kunne bekrefte at sommervær ikke er normalt. Dagbladet gadd imidlertid ikke grave i nyheter om Grønlands-isen: Den vokser.

Siden målingene startet i 1981 har det ikke vært målt større tilført masse på en junidag på Grønlandsisen, noe nettsiden electroverse.net kaller «forbløffende».  Verdiene er høye uansett årstid, og for å være juni, er det rekordmengder med snø som legger seg.

Tallene finner man på polarportal.dk, som er drevet av Dansk meteorologisk institutt.

Middelverdien i perioden 1981-2010 viser negativ massetilvekst (altså at det smelter mer enn det som kommer til), men nå kan dette ha snudd. Hele den nordlige halvkule har hatt enorme mengder snø denne vinteren, akkurat som forrige vinter. Faktisk sprenger målingene skalaen.

Greenland’s Surface Mass Balance (SMB) should be turning negative in mid-June, on a typical year the island should have started losing snow and ice by now — yet it’s currently seeing gains that would be above the norm for any other time of the year, even the depths of winter. (Electroverse)

Dette er også i tråd med andre datakilder. På sidene til Yr.no finner man historiske værdata, f.eks for Oslo og Svalbard. Når klima-industrien gjentatte ganger hevder at «temperaturen på Svalbard har økt med fem grader», så finner man ikke grunnlag for dette i historiske værdata fra YR.  Det forhindrer imidlertid ikke værmeldingene å farge værkartene vulkanrøde hver dag det ikke regner. Propaganda virker.

I følge solforskere er denne utviklingen en konsekvens av at solen ser ut til å roe seg ned, noe som skaper bekymring for et nytt Maunder Minimum. Dessverre er det mange såkalte klimaforskere som ikke godtar forutsetningene om at solen styrer klimaet på jorden, selv om solen beviselig gjorde det før menneskets relativt små CO2-utslipp startet.

Alt dette skriver naturligvis ikke mainstream media noe om, og klima-menigheten og deres bestillingsforskere bruker gjerne Gunhild Stordalens som nyttig idiot – for klimasaken har aldri handlet om vitenskap eller fakta. Dette er en kamp om makt, penger og arbeidsplasser:

En befolkning med klimapanikk bruker ikke hodet, er lett å styre, og betaler mer enn gjerne sine «klimaavgifter» uten å kny – selv om de naturligvis har null effekt på vær og klima, men stor effekt på bransjens bankkontoer.

Naturen har imidlertid vist seg lite villig til å samarbeide med klima-industrien, og dette blir stadig vanskeligere å skjule, ikke minst siden diverse klimaprofeter har tatt fullstendig feil gjennom 30 år: Vinteren er ikke over, havet stiger ikke, breene er ikke borte, været varierer som som før, kloden koker ikke, og de påståtte «klimaflyktningene» er like påståtte som før.

Sannheten er et klimaendringer er et naturfenomen, på lik linje med jordskjelv og vulkanutbrudd. De kan være truende, men de kan ikke forutsies, kan ikke spås, kan ikke styres, og kan ikke hindres. Du er rundlurt.

Nyt sommeren. Den er faktisk helt normal.

Les også:

 

Nå er det tid for å vise klima-alarmistene at du har gjennomskuet dem!

Sett deg i skyggen og kos deg med en bok fra Document Forlags utsøkte utvalg!

Finn flere titler på forlagssiden!